Oostendse politie beleeft succesvolle tweede editie van Politiedag

De politie van Oostende organiseerde voor de tweede keer een Politiedag met verschillende demonstraties. Ter hoogte van het Leopoldpark werd een politiedorp opgetrokken.

De bedoeling is om de bezoekers kennis te laten maken met de verschillende takken van de politie. De bezoekers waagden zich onder andere in een echte betoging, kregen onder andere demonstraties van de hondenbrigade, de motorrijders en de fietspatrouilles. Daarnaast kon je er demomodellen van wapens vasthouden en zelf aan sporenonderzoek doen. De Politiedag kon opnieuw op veel bezoekers rekenen mede dankzij het mooie weer.

The post Oostendse politie beleeft succesvolle tweede editie van Politiedag is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Succesvolle Sneaker Expo in museum Eperon d’Or in Izegem afgesloten, maar niet helemaal

Vorig weekend werd met een slotevenement, dat nog eens honderden bezoekers lokte, de Sneaker Expo in Eperon d’Or in Izegem afgesloten. “Maar de sneakers verdwijnen niet uit het museum. Een wisselende collectie van een 25-tal exclusieve sneakers zal opgesteld blijven”, zegt schepen van Musea Kurt Himpe.
The post Succesvolle Sneaker Expo in museum Eperon d’Or in Izegem afgesloten, maar

Lees meer »

Kenny getuigt nadat zijn vrouw en drie kinderen crashen voor zijn ogen: “Ik wist niet wat ik ging aantreffen in de auto”

“Alsof de grootste nachtmerrie plaatsvond.” Vlak voor zijn ogen zag Kenny Arys hoe zijn echtgenote en hun drie kinderen met de auto tegen een boom knalden op een rechte baan in het Oost-Vlaamse Aalter. Toen de vrouw op weg naar huis haar hoofd draaide naar de kinderen die kabaal maakten op de achterbank, beging ze een stuurfout. “Ik was opgelucht

Lees meer »

“Zijn wereld stortte in toen hij z’n dochtertje zag liggen”: vader (35) dringt woning van beschonken aanrijder binnen en slaat hem in elkaar

Zijn 7-jarig dochtertje werd voor z’n ogen van de weg gemaaid door een bestuurder die onder invloed was en nadien vluchtmisdrijf pleegde. Alain R. (35) uit Pittem wachtte echter niet op het gerecht en nam het heft in eigen handen. Als een dolle stier sprong hij ‘s nachts door een glazen deur de woning van de aanrijder binnen en sloeg

Lees meer »

Frituur Isabelle verrast klanten met hapjes en drank voor 35ste verjaardag

Op zaterdag 21 september vierde Frituur Isabelle haar 35-jarig jubileum. Zaakvoerder Isabelle Messiaen vierde deze bijzondere mijlpaal samen met de klanten en trakteerde hen op een hapje en een drankje, een keer ’s middags en een keer ’s avonds.
The post Frituur Isabelle verrast klanten met hapjes en drank voor 35ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie blijft zoeken naar Franse Lina (15), maar vreest dat er grote vragen zullen blijven na dood hoofdverdachte: “Alles wijst erop dat hij betrokken is”

In de zaak van de vermiste Lina, het Franse tienermeisje dat in september 2023 in de Elzas verdween, wijst alles “in de richting van de betrokkenheid van hoofdverdachte Samuel Gonin”. Dat heeft interim-procureur van Straatsburg Alexandre Chevrier donderdag gezegd op een persconferentie. In de auto van de man, die zelfmoord heeft gepleegd, werd DNA van Lina gevonden. Op touwen, zo

Lees meer »