‘Neen, er is niemand die er nog aan twijfelt dat Matthias Diependaele promoveert tot minister-president’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek

Na vorig jaar Tien Om Te Zien eenmalig terug naar Blankenberge te halen, bracht Residentie Huis aan Zee nu zijn eigen versie van De Droomfabriek. De bewoners konden via een gele briefkaart hun dromen doorgeven.
The post Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan Brugsesteenweg: “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding”

Garage Vanhove onthulde tijdens een speciaal opendeurweekend zijn gloednieuwe showroom langs de Brugsesteenweg. Het familieverhaal, dat in ‘88 begon bij Frank Vanhove (59) en sinds vorig jaar wordt voortgezet door zijn zoon Mike (32), gaat daarmee een nieuw tijdperk in. “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding.”
The post Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan

Lees meer »

Nieuwe gezichten in De Wassenaard

Het acute lerarentekort blijft voor heel wat scholen een probleem. Voor directies en schoolbesturen is het tijdens de grote vakantie vaak nagelbijten en angstig afwachten wanneer ze op zoek moeten naar een vervanger voor een leerkracht die op pensioen gaat of de school verlaat. In De Wassenaard werken sinds begin deze maand drie nieuwe leerkrachten.
The post Nieuwe gezichten

Lees meer »

China hackte honderdduizenden slimme apparaten, waarschuwt FBI

Chinese staatshackers hebben meer dan 260.000 apparaten gehackt om ze te kunnen gebruiken voor grote cyberaanvallen, waarschuwen de autoriteiten van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Daaronder zijn volgens de diensten ongeveer 2700 apparaten in Nederland. Het Nationaal Cyber Security Centrum van het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid meldt ook dat enkele duizenden apparaten in

Lees meer »

Tackle: “In een korte tijd is Club NXT uitgegroeid tot de beste opleidingsclub van dit land”

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Tackle: “In een korte tijd is Club NXT

Lees meer »

Ongeloof wanneer eerste afvaller zich ontmaskert: herbeleef de start van nieuw seizoen ‘The Masked Singer’

De kop is eraf, en één masker ook. TV-kijkend Vlaanderen maakte vanavond kennis met zes van de veertien nieuwe figuurtjes van ‘The Masked Singer’ in de eerste aflevering van het vierde seizoen. Maar meteen moest er al afscheid genomen worden van één masked singer: Mister Withlove was op koers naar de exit met zijn performance van ‘Copacabana’, ook al was

Lees meer »

Roeselare ontvangt ruim 20 miljoen euro subsidie voor nieuwe academiesite ‘AcademiePlus’ op site De Spil

Vlaams minister van onderwijs Ben Weyts voorziet binnen het investeringsprogramma ‘Scholen van Vlaanderen’ ruim 20 miljoen euro subsidies voor Stad Roeselare. Met die subsidies wil Stad Roeselare een nieuwe academiesite voor de huidige stedelijke academies SASK en STAP op De Spil realiseren. Het gaat in totaal over 16.650 m² bruto onderwijsoppervlakte voor zo’n 3.440 leerlingen deeltijds kunstonderwijs.
The post

Lees meer »

Mooi weer en de beloofde kip aan ‘t spit op eerste markt in Beveren: “Het is nu aan de Bevernaars”

De wekelijkse zaterdagmarkt die afwisselend in Krottegem en Beveren wordt georganiseerd, is vandaag voor het eerst te gast in Beveren. “We hebben nu ook een kippenkraam, er zijn ook de pizza’s van Carillon… Van groenten tot vis, alles kun je hier verkrijgen. Het is nu aan de Bevernaars,” zegt Filip Lievens, voorzitter van het organiserend Bevers Komitee. Voor de Dag

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Tientallen Israëlische bombardementen in zuiden en oosten van Libanon

Israëlisch president Isaac Herzog heeft in een interview met ‘Sky News’ ontkend dat zijn land betrokken is bij de ontploffing van duizenden biepers en walkietalkies van Hezbollah afgelopen week. Israël heeft zaterdagavond en zondagochtend grootschalige bombardementen uitgevoerd op Libanon. Sinds zaterdagnamiddag hebben Israëlische straaljagers zo’n vierhonderd doelwitten bestookt van de militante Libanese beweging Hezbollah, aldus het Israëlische leger. Hezbollah meldde

Lees meer »