Max Dean irriteert Brugse fans en is nieuwe cultheld bij AA Gent: “Ik heb geen bier op mij gekregen. Jammer genoeg”

Hij haalde het bloed van onder de Brugse nagels. Ladies and gentlemen: AA Gent-spits Max Dean (20) is een cultheld (in wording). “Ik trof raak, de fans van Club niet.” 

Meer krantenkoppen in België

Twaalfde Ostrea Rose Classic Race lokt 35 deelnemers

Zondag vond in Blankenberge de twaalfde editie plaats van de Ostrea Rose Classic, en die was opnieuw een groot succes. Niet minder dan 35 schepen namen deel aan deze race voor klassieke schepen, die uiteindelijk gewonnen werd door de Nederlandse schipper Ricks Meppelder met zijn gaffelgetuigde schip de Recipe.
The post Twaalfde Ostrea Rose Classic Race lokt 35 deelnemers

Lees meer »

Man uit Diest wanhopig op zoek naar specifieke speelgoedzwaantjes voor dochter met beperking: “Houden ons hart vast als het stuk gaat”

Inwoner van Diest Xavier Lesenne is wanhopig op zoek naar heel bijzondere speelgoedzwaantjes. Het witte zwaantje is het favoriete speelgoed van zijn dochter met een mentale beperking. Omdat ze er zo aan gehecht is, kocht hij elk exemplaar dat hij kon vinden. "Maar er blijft er maar eentje over. We houden ons hart vast als dat stuk gaat", zegt Xavier.

Lees meer »

Goud én brons op dag één voor België: de uitslagen en het resterende programma van het WK wielrennen

Dag één op het WK wielrennen in Zürich zit erop. En ons land schoot in de eerste disciplines tegen de klok geweldig uit de startblokken. Met Remco Evenepoel (24) die zijn status van topfavoriet waarmaakte en Julie De Wilde (21) die brons veroverde bij de beloften. Ontdek hieronder alle uitslagen, het resterende programma én de medaillespiegel – waar België op

Lees meer »

Lucas en Nicole vieren hun diamanten huwelijk

Op 21 augustus 1964 stapten Lucas Martens (86) en Nicole De Keyzer (85) in het huwelijksbootje in Tielt. Daags nadien volgde de kerkdienst in de Sint-Pieterskerk in Tielt.
The post Lucas en Nicole vieren hun diamanten huwelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala

Het Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert op donderdag 10 oktober de vijftiende editie van hun filmgala in Kinepolis Kortrijk. “Met de opbrengst willen we een reserve aanleggen om naast de nieuwbouw ook een nieuwe inrichting te kunnen voorzien in deze realisatie”, zegt voorzitter Francine Dewilde.
The post Beschermcomité De Hoge Kouter organiseert 15de Filmgala appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen borg voor rapper Sean ‘Diddy’ Combs, volgens aanklacht leidde hij criminele organisatie die vrouwen dwong tot seks

De Amerikaanse rapper en producer Sean ‘Diddy’ Combs blijft voorlopig in de cel. De rechter heeft zijn verzoek om op borgtocht vrijgelaten te worden, afgewezen. De rechter vertelde hem dat ze geen garanties heeft dat hij in de rechtszaal zal verschijnen als hij niet in de cel zit. Intussen zijn ook details uit de aanklacht bekend. Combs zou een criminele

Lees meer »

Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap”

Team Avelgem heeft naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen hun nieuwe lijst voorgesteld, met daarin een aantal bekende gezichten, maar ook acht nieuwe kandidaten. “Wij willen graag terug meebesturen”, klinkt het bij de enthousiaste kandidaten.
The post Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »