Mama Ann wanhopig op zoek naar aangepaste én betaalbare fiets voor zoon Kenzo (18): “Tot nog toe zat hij achterop, maar dat is niet veilig meer”

Ex-kankerpatiënte en weduwe Ann Vekens (56) uit Turnhout zit met een vervoersprobleem. Ze werd al meermaals door de politie staande gehouden omdat haar zoon Kenzo (18) achterop de fiets zit bij haar. Maar Kenzo heeft een beperking en kan niet zelfstandig fietsen, en Ann heeft geen auto. Een speciale tandem is de enige oplossing, maar die blijkt peperduur.

 

Meer krantenkoppen in België

Oeps, plots twee kandidaten minder door computerfout: vakantie kost Suzan De Wilde en Michelle Van Impe plekje op kieslijst

De roodgroene lijst LEEF! verliest twee kandidaten na een computerfout. Bij het digitaal invoeren van de lijst werd op een verkeerde knop geduwd. Daardoor moesten alle kandidaten opnieuw gaan tekenen op papier. Twee jonge vrouwelijke kandidaten die op dat moment in het buitenland verbleven, konden dat niet. De partij trekt nu met 23 kandidaten naar de verkiezingen.

Lees meer »

Nieuwe weekendacties tegen overlast aan station en uitgaansbuurt in Kortrijk: auto van persoon die lachgas vervoerde in beslag genomen

Zowel op vrijdagavond 20 september, als op zaterdagavond 21 september, voerde de politiezone VLAS opnieuw controleacties uit op overlast aan het station en in de uitgaansbuurt van ’t Straatje in Kortrijk.
The post Nieuwe weekendacties tegen overlast aan station en uitgaansbuurt in Kortrijk: auto van persoon die lachgas vervoerde in beslag genomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waterballen en pedalo’s tijdens tiende editie van ‘Feest in ’t Groen’

Vorige zondag heeft het stadsbestuur de tiende editie van Feest in ‘t Groen georganiseerd. Dat gebeurde in het landschapspark ’t Hoge Water aan de Noordlaan, waar er de hele namiddag van alles te beleven viel. De bezoekers konden kuieren langs diverse kraampjes en infostanden, deelnemen aan creatieve activiteiten en/of rustig genieten van de foodcorner en
The post Waterballen en

Lees meer »

Instagram verscherpt regels voor tieners: wat verandert er? 

Instagram heeft een reeks maatregelen aangekondigd om minderjarige gebruikers beter te beschermen tegen de mogelijk schadelijke effecten van het platform. Zo worden de accounts van tieners automatisch op privé gezet, krijgen ze niet langer gevoelige inhoud te zien en stuurt de app een melding wanneer de schermtijd een uur overschrijdt.

Lees meer »

Max Verstappen haalt opnieuw stevig uit naar FIA en dreigt met stoppen: “Zo geen zin om door te gaan met Formule 1”

Max Verstappen is na afloop van de Grand Prix van Singapore nog eens teruggekomen op wat er eerder deze week speelde. De Red Bull-coureur ontving een taakstraf voor het in de mond nemen van het Engelse F-woord, waarna hij ook de persconferentie ‘saboteerde’. Na de race uitte Verstappen opnieuw zijn ongenoegen, inclusief dreigementen aan de FIA.

Lees meer »