LIVE TIJDRIT BELOFTEN. Nat wegdek maakt slachtoffers: Mexicaan gaat hard tegen de grond, Segaert en co zijn gewaarschuwd

Momenteel rijden de beloften mannen hun tijdrit in Zürich. Europees beloftekampioen Alec Segaert behoort tot de topfavorieten en aast na twee zilveren medailles op de regenboogtrui. Lukt het hem om op het hoogste trapje te eindigen? Volg alles hier live. 

Meer krantenkoppen in België

Tweede lichting tuincoaches krijgt diploma overhandigd

Regionaal Landschap Westhoek organiseerde voor de tweede keer een cursus voor tuincoaches. Op maandag 9 september werden de diploma’s uitgereikt in het bezoekerscentrum De Blankaart in Diksmuide.
The post Tweede lichting tuincoaches krijgt diploma overhandigd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eurostar dreigt ermee Nederland te verlaten

De uitbater van hogesnelheidstreinen Eurostar dreigt ermee in 2025 geen treinen meer te laten rijden op Nederlandse bodem. “Zonder toegang tot noodzakelijke infrastructuur worden de verbindingen met Londen en Parijs opgeschort”, zegt Eurostar-topvrouw Gwendoline Cazenave in een opiniestuk in de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad.

Lees meer »

Poperinge gaat aan de slag met bevraging ‘Oud is goud’

De stad wil via het project ‘Oud is goud’, dat begin dit jaar van start ging, de beeldvorming omtrent ouder worden, ombuigen. Verschillende stadsdiensten en de Seniorenraad werken hiervoor samen.
The post Poperinge gaat aan de slag met bevraging ‘Oud is goud’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier maanden na diskwalificatie: Joost Klein steekt opnieuw de draak met Eurovisiesongfestival

Joost Klein steekt opnieuw de draak met de organisatie achter het Eurovisiesongfestival. Op zijn Instagram vraagt de 26-jarige artiest donderdag zijn volgers zich “een aflevering van South Park (een satirische Amerikaanse animatiereeks, red.) over Eurovisie 2024″ voor te stellen. Klein kwam de voorbije maanden al vaker terug op zijn diskwalificatie tijdens de afgelopen editie van het liedjesfestijn door de European

Lees meer »

Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee

Vrijdag 20 september is de kick-off van Draad Kaffee. Elke derde vrijdag van de maand, tussen 9 en 11.30 uur, kan je aansluiten bij een gezellige creatieve bende in Kaffee Damast.
The post Pik samen de draad (terug) op in Draad Kaffee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe docu legt corruptie van artsen in Hollywood bloot: “In rehab leerde ik gewoon een betere verslaafde worden”

“Het is vreselijk hoeveel pijn hij gehad moet hebben.” De dood van Matthew Perry blijft beroeren. Een maand nadat vijf personen gearresteerd werden in het onderzoek naar het overlijden van de ‘Friends’-acteur, werpt ‘TMZ’ met een nieuwe docu licht op het drugsgebruik in Hollywood. Van Kelly Osbourne tot ‘Jackass’-ster Bradon Novak: verschillende celebrities getuigen hoe corrupt de artsen zijn, en

Lees meer »

N-VA blijft grootste partij van Vlaanderen, nieuw drama voor Open Vld

Bijna vier maanden na de verkiezingen blijft N-VA de grootste partij van Vlaanderen. Dat blijkt uit de Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, ‘RTL’ en ‘Le Soir’. Vlaams Belang veert op. Voor Open Vld is deze peiling een nieuw drama: de partij slikt haar slechtste resultaat ooit en flirt met de kiesdrempel.

Lees meer »

Barsten in stadslijst na ophef over bericht van Bernard Van Isacker op sociale media: “Maar geen sprake van racisme”

In volle verkiezingsstrijd ontstaat ophef over berichten van Team Ieper-kandidaat Bernard Van Isacker op sociale media. “Niks te maken met racisme”, verdedigt de N-VA’er zich. “Dit mag zich niet herhalen”, waarschuwt CD&V.
The post Barsten in stadslijst na ophef over bericht van Bernard Van Isacker op sociale media: “Maar geen sprake van racisme” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’ in Waregem

Groomania, het internationaal event voor professionele hondenverzorging, vindt voor het tweede jaar op rij van 20 tot en met 22 september in Waregem plaats. Dit keer wordt het wereldkampioenschap hondentoilettage eraan gekoppeld. “De beste trimexperts van de wereld tekenen present”, zegt mede-organisator Kitty Dekeersgieter.
The post “Beste hondentrimmers ter wereld van de partij”: Kitty Dekeersgieter is sleutelfiguur achter ‘Groomania’

Lees meer »

Speciale locatie voor laatste Kunstzomer

De gemeente neemt ook dit jaar deel aan Kunstzomer Leiestreek. Voor deze laatste editie van het evenement waarop tal van kunstenaars in de kijker worden gezet, wist de gemeente een bijzondere locatie vast te leggen. “Het Huis De Witte langs de Moorsledestraat, pal in het centrum van Dadizele, is een prachtige locatie om iets dergelijks
The post Speciale locatie

Lees meer »