KIJK. Jorina laat tijdens eerste huwelijksnacht onder haar rok kijken in ‘Blind getrouwd’: “Wil je dit uitdoen?”

Jorina en Jidse hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven. Voordat ze hun eerste huwelijksnacht beginnen, verrast Jorina hem met een bijzondere trouwtraditie. “Voordat je mijn jurk uittrekt, moet je eerst iets anders doen”, plaagt ze. “Ik heb namelijk een cadeautje van mijn volleybalteam gekregen.” 

Meer krantenkoppen in België

“Ze bedoelt het goed, maar dit kan schadelijk zijn”: legt prinses Charlène van Monaco haar kinderen te veel druk op?

Heeft prinses Charlène (46) te hoge verwachtingen van haar kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella (beiden 9)? Nu de zwemlerares van de kinderen naar buiten kwam met onthullingen, ligt haar harde opvoedingsstijl onder de loep. “Dit kan schadelijk zijn voor de kinderen”, waarschuwt een psychologe, die ook uitlegt welke gevolgen dit kan hebben. Ze geeft de vrouw van prins Albert

Lees meer »

Izegem huldigt bolletjestrui Justine Ghekiere

Izegem heeft wielrenster Justine Ghekiere in de bloemetjes gezet. Ghekiere won afgelopen zomer als eerste Belgische ooit het bergklassement in de Tour De France Femmes en ze mocht ook de bergtrui in de Ronde van Italië meenemen. "Ze is een echte ambassadeur voor onze stad", klinkt het.

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) zijn hoogbegaafd en dat is niet altijd een pretje: “De angst is dat mensen denken dat we op hen neerkijken”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »

KIJK. Renée (7) kroont zich tot winnares op kampioenschap ‘hangjongeren’: “Ik had een trucje en het heeft gewerkt”

Cultuurhuis De Grote Post in Oostende heeft zaterdag een bijzondere wedstrijd georganiseerd: de deelnemers streden in verschillende ronden om de kampioenstitel ‘hangjongere’. “Via deze ludieke actie willen we ons familieprogramma nog eens extra onder de aandacht brengen”, zegt directeur Lieve Moermans. Bij de jongste deelnemers haalde Renée Deseyne uit Gentbrugge het. “Ik ben heel blij met de prijs die ik

Lees meer »

Zwitsers wijzen voorstel om natuur beter te beschermen af

De Zwitserse kiezers hebben zich in een referendum met ruime meerderheid uitgesproken tegen een betere bescherming van de biodiversiteit in het land. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksinstituut gfs.bern in opdracht van de Zwitserse televisie. Onder meer de federale regering en de landbouwers vonden het voorstel te verregaand.

Lees meer »

Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een gezellig gezinnetje”

Momenteel loopt op VTM het tv-programma ‘Kotmadam Sarafian’, een leuk en entertainend programma waarin Barbara Sarafian (56) een heel academiejaar lang de kotmadam is van zeven studenten. Een daarvan is Audélia Goethals uit Maldegem. “Het was een prachtige en unieke ervaring”, klinkt het enthousiast.
The post Audélia (23) neemt deel aan ‘Kotmadam Sarafian’ op VTM: “We waren snel een

Lees meer »

Tweede lichting tuincoaches krijgt diploma overhandigd

Regionaal Landschap Westhoek organiseerde voor de tweede keer een cursus voor tuincoaches. Op maandag 9 september werden de diploma’s uitgereikt in het bezoekerscentrum De Blankaart in Diksmuide.
The post Tweede lichting tuincoaches krijgt diploma overhandigd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Bernarduscollege heeft de wind in de zeilen: “De groei is de verdienste van ons volledig team”

Sinds de komst van directeur Geert Barbry, ruim twee jaar geleden, waait er een frisse wind door het Sint-Bernarduscollege in Nieuwpoort. Het college onderging onder zijn leiding een opmerkelijke transformatie. Waar er op 1 september 2022 nog 232 leerlingen de weg naar het college vonden, waren er dit schooljaar maar liefst 330, onder wie bijna 100 eerstejaars. Dit is een

Lees meer »

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »