KIJK. Jitske Van de Veire uitgescholden voor ‘lesbo’ door moeder met zoon: “Ik ben er totaal niet goed van”

Jitske Van de Veire deelt een nare ervaring met haar volgers op sociale media. De influencer wandelde samen met haar vrouw Dym door de straten van Gent op autoloze zondag wanneer een moeder met haar zoon probeert voorbij te fietsen. “Ze vond dat we in de weg liepen”, vertelt Jitske in de video. “Voor we het wisten, riep ze ‘lesbo’ naar ons. Ze heeft onze geaardheid gebruikt als scheldwoord in een stad waar we ons veilig zouden moeten voelen.” 

Meer krantenkoppen in België

Primeurs Achiel is al 95 jaar gevestigde waarde in Oostende en is nu Handelaar van het jaar: “Opa zei altijd: eerst dienen, dan verdienen!”

Primeurs Achiel, al vier generaties lang een gevestigde waarde in Oostende, won maandagavond een Oostende Award als Handelaar van het jaar. Al 95 jaar houden ze het hoofd boven water, ondanks de druk van de grootwarenhuizen die kleine zelfstandigen alsmaar meer wegdrukt. “Managers van grootwarenhuizen hebben vak een andere denkwijze en dat onderscheidt ons daarvan”, zegt Igor Luypaert (33).

Lees meer »

Studio 100 lanceert ‘40-45′ in Nederland: “We verkochten al 100.000 tickets, maar zijn pas gerust bij het driedubbele”

Een verbluffend visitekaartje met de groeten uit Vlaanderen. Studio 100 rolde, schoot en vloog gisteren voor een allereerste keer de gloednieuwe thuishaven in Barneveld binnen met de Nederlandse versie van succesmusical ‘40-45′. Holland hapte naar adem. Gert Verhulst (56) zweette in elke zenuw. Want de investering én het risico is groot. “Bij ons verkochten we 750.000 tickets. Niets zegt dat

Lees meer »

Zo vol zit de kalender echt: 106 dagen bijna non-stop voetbal

“Mijn vrees is dat we naar te veel wedstrijden gaan”, zei Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe afgelopen weekend. Bij de start van het Europese clubvoetbal nemen we de proef op de som: er volgt een ongeziene lawine aan non-stop voetbal. Alleen al in de Belgische en de vijf grote competities zal er op 85 procent van de dagen live voetbal te

Lees meer »

Meta verbiedt Russische staatsmedia op alle platformen

Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp, verbiedt Russische staatsmedia op alle platformen van het bedrijf. De Russische mediabedrijven, waaronder ook RT, worden volgens Meta wereldwijd verbannen om “buitenlandse interventie”, zonder verder in details te treden.

Lees meer »

Zonnebeke gaat voor label ‘Warme Gemeente’

Zonnebeke wil een warme gemeente zijn, op zoveel mogelijk vlakken. In oktober worden jaarlijks de thema’s geestelijke gezondheid en kankerbestrijding aangekaart.
The post Zonnebeke gaat voor label ‘Warme Gemeente’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing: “Vrouwelijke slachtoffers kregen infusen om te bekomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »