Karel Knockaert uit ‘Mijn pop-uprestaurant’ kreeg beroerte: “Ik was mijn spraak en zicht plots kwijt”

Karel Knockaert, bekend als de uitbater van Tjop’s die in 2017 ‘Mijn pop-uprestaurant’ heeft gewonnen, heeft een beroerte gekregen. “Heel confronterend, heel pijnlijk, heel verwarrend”, zegt Karel aan ‘Showbizzsite’. 

Meer krantenkoppen in België

De U13 van Sportiva

De U13 van Sportiva speelde thuis tegen de leeftijdsgenoten van Bevo Roeselare. Na een spannend vertoon wonnen de Sportiva’s uiteindelijk met 3-1. We zien hier de Langemarkse meisjes met v.l.n.r.: Marie-Lou Vanhaelemeersch (2), Elise Dael (3), Liewke Depraetere (8), Nelle Vangheluwe (7), Jaan Christiaens (13), Lise Vanhuyse (6) en trainer-coach Charlotte Deltour. (foto RB)
The post De U13 van

Lees meer »

“Vermogensbeheerder Apollo overweegt miljardeninvestering in Intel”

De grote vermogensbeheerder Apollo Global Management heeft aangeboden om een miljardeninvestering te doen in het Amerikaanse chipconcern Intel. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Volgens de anonieme bronnen zou de stap gezien kunnen worden als een blijk van vertrouwen in de eigen herstelstrategie van de chipfabrikant.

Lees meer »

‘NBA 2K25’ toont opnieuw waarom het zo’n sterke gamereeks is

September is een belangrijke maand voor liefhebbers van sportsimulators. Wellicht staat de nieuwe ‘FC25’ (of ‘FIFA’ voor wie er nog niet aan gewend is geraakt) met stip genoteerd, maar eigenlijk hoort de NBA-game van 2K daar ook bij. Qua gameplay is het al jaren de sportgame die de meest realistische bewegingen op het virtuele parket brengt. En ook het spektakel

Lees meer »

Bodycambeelden tonen arrestatie van verdachte verijdelde aanslag op Trump

Bodycambeelden van de politie van Martin County in Florida tonen het moment waarop Ryan Wesley Routh wordt gearresteerd. Routh (58) zou een moordaanslag hebben willen plegen op presidentskandidaat Donald Trump, die op dat moment aan het golfen was. Een alerte veiligheidsagent kon dat voorkomen. De verdachte kon snel aangehouden worden op de snelweg in een naburige gemeente. Het is al

Lees meer »

Liesa Naertplein in Brugge officieel ingehuldigd: “Ik heb hier nog vakantiejob gedaan”

Naar traditie trapte Cultuurcentrum Brugge het nieuwe seizoen weer af met de tijdelijke benaming van het pleintje bij theaterzaal Biekorf naar een Brugse culturele persoonlijkheid. Dit jaar werd voor actrice Liesa Naert gekozen. “Ik heb hier nog vakantiejob gedaan en verslond destijds boeken uit de bibliotheek hierbij”, zegt Liesa Naert.
The post Liesa Naertplein in Brugge officieel ingehuldigd: “Ik

Lees meer »

Situatie Oekraïne zeer zorgwekkend nadat nog maar een derde van energievoorziening overblijft na Russische aanvallen: “Dit zijn oorlogsmisdaden”

Het Internationaal Energieagentschap maakt zich grote zorgen over hoe Oekraïne de komende wintermaanden zal doorkomen. Met onophoudelijke luchtaanvallen van de Russen beschikken de Oekraïners nog slechts over een derde van de energie-infrastructuur. “Delen van Oekraïne riskeren onbewoonbaar te worden. Deze winter kan leiden tot een nieuwe golf van vluchtelingen.”

Lees meer »

Dan toch geen vleermuizen: onderzoekers ontdekken welke diersoorten coronavirus overdroegen naar de mens

Een internationaal onderzoeksteam heeft opgelijst welke dierensoorten het meest waarschijnlijk hebben gediend als een tussengastheer voor het coronavirus. Dat blijkt uit een wetenschappelijke paper die donderdag in het wetenschappelijke tijdschrift Cell is gepubliceerd. Dit onderzoek voegt zich bij het groeiende bewijsmateriaal voor de stelling dat de pandemie is veroorzaakt doordat besmette dieren in november 2019 op een markt in de

Lees meer »

Historici kritisch over Studio 100-musical ‘40-45’: “Heel indrukwekkend, maar…”

“Ze laten een gebeurtenis zien die hier niet gebeurd is.” Historici zijn kritisch voor de Nederlandse versie van de spektakelmusical ‘40-45’. De Studio 100-musical ging afgelopen weekend in première bij onze noorderburen. Dat de show indrukwekkend is staat volgens kenners buiten kijf, maar op historisch vlak slaan de makers “de bal mis”. “Respectloos naar het verleden toe.”

Lees meer »