‘Kalm Waes’ gezien door de mensen achter de schermen: ‘Voor mij is dit een programma in de categorie ‘noodzakelijke tv’’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Club kán doorstoten, maar het zal op verplaatsing moeten gebeuren”: Marc Degryse blikt vooruit op start Champions League

“Ik ben enthousiast over het nieuwe format. Er zal metéén spektakel zijn.” Ook Marc Degryse kijkt uit naar de start van de vernieuwde Champions League. Onze analist laat enkele uren voor de start zijn licht schijnen over Club Brugge, de wereldsterren (in spe) en de Rode Duivels op het kampioenenbal. “Velen zullen zich moéten tonen om hun status bij de

Lees meer »

Mama brengt eerste levensjaar van baby op creatieve manier in beeld: “Hij werd iedere maand ook grappiger”

Kersverse mama Maiya deelde eind augustus schattige beelden van het eerste levensjaar van haar kind. Ze nam iedere maand een foto van haar spruit in een pizzadoos en voegde er iedere maand een stuk bij tot ze een volledige pizza had. De creatieve beelden zijn intussen al meer dan zeven miljoen keer bekeken op Tiktok. “Zijn persoonlijkheid groeide ook iedere

Lees meer »

Olympisch atlete Helena Ponette steunt goede doel tijdens Ostend Night Run: “Mensen aanzetten om zich vroeger te laten screenen op prostaatkanker”

Zaterdagavond verschenen duizenden sportievelingen aan de start van de Metarelax Ostend Night Run in Oostende. Een van hen was topatlete Helena Ponette, in augustus nog aan het werk op de Olympische Spelen. Ze speelde een eerder sensibiliserende rol in de strijd rond prostaatkanker. “Ik wil met deze actie mensen aanzetten om zich vroeger te laten screenen”, zegt de atlete.

Lees meer »

Zita Wauters, Helmut Lotti en drie andere BV’s wagen zich aan ‘Een echte job’: “Maar ik kan niet tegen bloed”

Zita Wauters (19) en Helmut Lotti (54) zetten samen met Ruth Beeckmans (42), Manu Van Acker (25) en Tine Embrechts (49) hun eerste stappen in de zorgsector. Ze volgen momenteel een snelcursus verpleegkunde voor het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’, dat volgend jaar op VTM wordt uitgezonden. “Ik heb enorm veel respect en bewondering voor verpleegkundigen”, aldus Zita Wauters.

Lees meer »

“Drugs in auto waren niet van mij”: jonge drugskoerier opnieuw in cel na twee eerdere veroordelingen

Een 22-jarige Fransman zit al ruim 6 maanden in de cel op verdenking van drugstrafiek. Hij kon bij een controle in Menen met heroïne en cocaïne onder de bestuurderszetel gevat worden. Twee recente veroordelingen voor drugstrafiek spreken in zijn nadeel maar hij vroeg de vrijspraak.
The post “Drugs in auto waren niet van mij”: jonge drugskoerier opnieuw in cel

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Hezbollah-apparatuur bevatte al springstof voor aankomst in Libanon

De biepers, walkietalkies en andere communicatieapparatuur van Hezbollah-leden bevatten al springstof voor ze aankwamen in Libanon. Dat is een van de conclusies van een eerste onderzoek door de Libanese autoriteiten, blijkt donderdag uit een brief van de Libanese vertegenwoordiging bij de Verenigde Naties. De ontploffingen werden uitgelokt door “het sturen van e-mails naar het toestel”, stellen de Libanezen.

Lees meer »