“Intelligent, optimistisch en opgewekt, een fantastische mens”: Kadèr Gürbüz en Jenne Decleir staan stil bij dood Aron Wade

Een fantastische en intelligente mens voor wie acteren (ooit) zijn grootste passie was: zo was Aron Wade volgens acteurs Jenne Decleir en Kadèr Gürbüz. Dat zeggen ze in een reactie op zijn dood die voor hen als "plots" aanvoelt. Het drietal werkte jarenlang samen op de set van ‘W817’. 

Meer krantenkoppen in België

“Blaffende pandahonden” in Chinese zoo gaan viraal op sociale media: “Nooit beweerd dat het echte panda’s zijn”

Op sociale media gaan enkele beelden rond van "pandahonden" uit de Chinese dierentuin Shanwei Zoo. De dierentuin voldeed niet aan de criteria om reuzenpanda’s te krijgen en schilderde dan maar enkele chowchow-honden in zwart-witte kleuren. De zoo krijgt veel kritiek, maar volgens de directeur heeft het nooit beweerd dat het echte panda’s zijn. Het is al de tweede keer in

Lees meer »

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »

“Stiekem hoop ik op een kans bij een continentale ploeg”: Jordy Decottignies opgelucht na eerste zege

Jordy Decottignies (22) is afgestudeerd en boekte zijn eerste overwinning van het seizoen. Als bachelor elektromechanica gaat hij op zoek naar een job. Tenzij de laatstejaarsbelofte straks een kans krijgt op continentaal niveau.
The post “Stiekem hoop ik op een kans bij een continentale ploeg”: Jordy Decottignies opgelucht na eerste zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deze wagens spot je al zeker in (Europese) primeur tijdens Zoute Grand Prix in Knokke: “Zeventien constructeurs stellen nieuwste modellen voor”

De ‘nieuwe’ Zoute Grand Prix in Knokke-Heist staat voor de deur en de organisatie maakt steeds meer details bekend. Dat je dit jaar àlle wagens onder hetzelfde dak kan bezichtigen was al duidelijk.
The post Deze wagens spot je al zeker in (Europese) primeur tijdens Zoute Grand Prix in Knokke: “Zeventien constructeurs stellen nieuwste modellen voor” appeared first on

Lees meer »

Zo gevaarlijk is de gevreesde afdaling door ‘het zwarte gat’ van het WK tijdrijden écht: “Ik reed er met dichtgeknepen billen”

Remco Evenepoel noemt het de gevaarlijkste passage van het parcours van het WK tijdrijden in Zwitserland. Alec Segaert vindt het een tricky keuze van de organisatie. Volgens Lotte Kopecky zat zelfs bondscoach Ludwig Willems in de volgwagen met klamme handjes. Hoe gevaarlijk is de afdaling van de Schwabachstrasse echt? Wij namen de proef op de som en gingen de afdaling

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) ontdekten pas als volwassenen dat ze hoogbegaafd zijn: “Mijn ouders vonden me een betweter”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »

Nike krijgt nieuwe topman

Het Amerikaanse sportartikelenmerk Nike krijgt volgende maand een nieuwe topman. Elliott Hill keert op 14 oktober terug naar het bedrijf en neemt het stokje dan over van John Donahoe. Voor Hill in 2020 bij Nike vertrok, bekleedde hij dertig jaar lang verschillende topposities binnen het Amerikaanse bedrijf.

Lees meer »