In een tijdrit op twee wielen en op eigen kracht is Remco Evenepoel voortaan de maat der dingen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek

Op de Centrale Begraafplaats in Assebroek wordt een zone ingericht waar ouders en familie hun sterrenkindje kunnen herdenken. In de begraaftuin kan begraven worden met biologische urnes of kistjes en ernaast wordt een strooiweide aangelegd. Er zal ook individueel begraven kunnen worden.
The post Weide voor sterrenkindjes op Centrale Begraafplaats in Assebroek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietszone in de brede omgeving van de plaatselijke vrije basisschool: Fietsers baas op wijk Driekoningen

Sinds de start van het nieuwe schooljaar kunnen de leerlingen van vrije basisschool Driekoningen zich in een fietszone naar klas begeven. Het eerste deel van de zone is al enkele weken klaar. Het gaat om het stuk van de Steenveldstraat tussen de Aartrijkestraat en de Aardenhuttestraat, plus een deeltje van de Zeeweg.
The post Fietszone in de brede omgeving

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Nieuwe docu legt corruptie van artsen in Hollywood bloot: “In rehab leerde ik gewoon een betere verslaafde worden”

“Het is vreselijk hoeveel pijn hij gehad moet hebben.” De dood van Matthew Perry blijft beroeren. Een maand nadat vijf personen gearresteerd werden in het onderzoek naar het overlijden van de ‘Friends’-acteur, werpt ‘TMZ’ met een nieuwe docu licht op het drugsgebruik in Hollywood. Van Kelly Osbourne tot ‘Jackass’-ster Bradon Novak: verschillende celebrities getuigen hoe corrupt de artsen zijn, en

Lees meer »

Kopstukken kruisen degens in Koekelare: debat over vier hete hangijzers

In aanloop naar de lokale verkiezingen in Koekelare vond op donderdagavond 19 september het kopstukkendebat plaats in CC De Balluchon, georganiseerd door het Feestcomité. Politiek journalist Paul Cobbaert trad op als moderator en zorgde ervoor dat het debat sereen en respectvol verliep.
The post Kopstukken kruisen degens in Koekelare: debat over vier hete hangijzers appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geen enkel zangprogramma moet mij ooit nog vragen”: deze West-Vlaming verraste zichzelf en iedereen in ‘The Masked Singer’

Het nieuwe langverwachte seizoen van The Masked Singer is begonnen. Het figuurtje Mister Withlove mocht als eerste ontmaskerd worden, wat de persoon in kwestie geenszins erg vond.
The post “Geen enkel zangprogramma moet mij ooit nog vragen”: deze West-Vlaming verraste zichzelf en iedereen in ‘The Masked Singer’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Voelde het leven uit mij geknepen worden”: broers terecht na vechtpartij met agenten aan stripclub in Harelbeke

“De ergste interventie in mijn 12-jarige loopbaan.” Een agent van de politiezone Gavers (Harelbeke-Deerlijk) liet op de rechtbank in Kortrijk weinig aan de verbeelding over hoe hij zich bijna 2 jaar na een fout gelopen interventie aan striptease lounge Secrets Club in Harelbeke nog voelt. Een 41-jarige man uit Harelbeke riskeert 30 maanden cel voor poging doodslag omdat hij de

Lees meer »

Papa Tom, mama Katrien én dochter Kato nemen samen deel aan verkiezingen, maar niet op dezelfde lijst: “Nee, we zullen niet op elkaar stemmen”

Tom De Block (48) en Katrien Fonteyne (49) van Tom’s vishandel uit Puivelde en hun dochter Kato (19) zijn kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen. Maar niet op dezelfde lijst. Vader en dochter engageren zich voor Liberaal Sint-Niklaas, terwijl mama Katrien op de N-VA-lijst te vinden zal zijn. “Onze andere dochter zal niet verklappen op wie ze zal stemmen.”

Lees meer »