Huis kopen laatste 15 jaar nooit moeilijker voor twintigers

Twintigers en dertigers die hun eerste huis of appartement kopen, staan onder de hoogste financiële druk sinds 2008. Dat bericht Het Laatste Nieuws maandag.

 

Meer krantenkoppen in België

Boekhandel Tiny Stories lanceert drie nieuwe data voor de Silent Bookclub

“Nu de vakantie echt voorbij is en sweater weather niet meer veraf, is er toch niets leuker dan jezelf verliezen in een goed boek! Daarom keert Silent Bookclub terug”, zegt Natali Deckmyn. Op woensdag 9 oktober, donderdag 31 oktober en dinsdag 26 november, telkens om 19 uur, lees je gezellig samen met andere boekenliefhebbers in de boekhandel.
The post

Lees meer »

“Bij één naam viel iedereen steil achterover”: Jens Dendoncker over z’n cruciale rol in ‘The Masked Singer’

“Ik kan heel goed zwijgen. Maar nog beter liegen!” Als u de komende weken Jens Dendoncker (34) tegen het lijf loopt, geloof dan niets van wat hij zegt over ‘The Masked Singer’. In het vierde seizoen van de shiny floor-show treedt hij opnieuw aan als presentator. “Zelfs mijn mama is fan, behalve van mijn outfits”, lacht hij in ‘Story’. Een

Lees meer »

Oxfam wil afschaffing vetorecht in VN-Veiligheidsraad

De afgelopen tien jaar gingen bijna alle veto’s van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) over Palestina, Oekraïne en Syrië. Daardoor worden mensen in die conflictgebieden in de steek gelaten, zegt Oxfam. De ngo vraagt om het vetorecht af te schaffen.

Lees meer »

“Mogelijk kan hij spelen”: Guardiola komt met (kleine) update over blessure De Bruyne, die “zich al beetje beter voelt”

Nog maar de vijfde speeldag in de Premier League, maar meteen een absolute kraker. De titelverdediger Manchester City, in eigen huis tegen zijn grootste uitdager Arsenal. Guardiola versus Arteta. De Bruyne en Doku versus Trossard. City is met 12 op 12 perfect gestart, Arsenal telt na een draw thuis tegen Brighton slechts twee punten minder.

Lees meer »

Oudejaarsfuif eindigt met zakmes in achterwerk in Roeselare: “Schoot mijn neergeslagen vriend ter hulp”

Een oudejaarsfeestje in Roeselare eindigde voor een jongeman met een zakmes in zijn achterwerk. Dat bleek het werk van een 21-jarige fuifganger uit Roeselare. Hij mocht het op de correctionele rechtbank in Kortrijk komen uitleggen. “Ook ik ben een slachtoffer”, klonk het.
The post Oudejaarsfuif eindigt met zakmes in achterwerk in Roeselare: “Schoot mijn neergeslagen vriend ter hulp” appeared

Lees meer »