Hevige onweersbuien zetten straten van Cannes blank

De Zuid-Franse stad Cannes werd maandagochtend getroffen door een hevige onweersbui die gepaard ging met een grote stortvloed aan regen. Het stadsbestuur meldt op sociale media dat meerdere wegen afgesloten zijn voor verkeer. 

Meer krantenkoppen in België

De afgrijselijke schreeuw van Courtois na het scheuren van kruisband: “Ik heb hem nog nooit zo kapot gezien”

In de gisteravond voorgestelde ‘Courtois: The Return of the Number One’, de documentaire rond de revalidatie van de keeper van Real Madrid, is te zien hoe onze landgenoot (32) op training de kruisbanden van de linkerknie scheurt. En vooral ook te horen. Courtois schreeuwt het uit van de pijn. Vandaag komt de vierdelige reeks op ‘Amazon Prime’ uit.

Lees meer »

Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist

Lissewegenaar Dirk Rosson, voormalig socialistisch gemeenteraadslid en burgemeesterszoon, heeft toegehapt om op de Brugse PVDA-lijst te staan. Hij prijkt op de dertiende plaats op de communistische lijst op 13 oktober bij de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Dirk Rosson uit Lissewege op Brugse PVDA-lijst: socialist wordt communist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijftig originele Lucky Luke-tekeningen onder de hamer

Christie’s veilt in november 50 originele striptekeningen van Morris, de Belgische tekenaar van stripcowboy Lucky Luke. Dat meldt het veilinghuis in een persbericht.
The post Vijftig originele Lucky Luke-tekeningen onder de hamer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Harelbeke bestrijdt overlast op Broekplein met identiteitscontroles

In Harelbeke zal de politie de indentiteit mogen controleren van wie op het Broekplein komt. Sinds deze zomer al zijn daar veel klachten van overlast, vooral door groepjes jongeren. De controles moeten de politie toelaten om snel en gericht in te grijpen. Ook op de Markt, het Stadspark en andere plekken waar overlast is, mag de politie controles uitvoeren.

Lees meer »

Bistro ’t Zeezotje wint voor tweede jaar op rij plateaukoers: “Het moeilijkste was de mensen ontwijken op straat”

Afgelopen weekend werd aan het Vissersplein in Oostende de derde editie van de Oostendse Plateaukoers gehouden. Zaterdag waren de kwalificatierondes, de tien beste tijden waren goed voor een finaleplaatsje op zondagnamiddag.
The post Bistro ’t Zeezotje wint voor tweede jaar op rij plateaukoers: “Het moeilijkste was de mensen ontwijken op straat” appeared first on KW.be.

Lees meer »