“Het bleek toch geen feest”: Jasper Schoofs (18) dacht even dat hij goud binnen had na tijdrit op WK

Moest Jasper Schoofs nu blij zijn met zilver of ontgoocheld zijn omdat hij geen goud pakte na de tijdrit bij de juniores op het WK wielrennen? Ondanks dat hij uiteindelijk zes seconden moest toegeven op de Franse winnaar Paul Seixas na 24,9 kilometer, was dat aanvankelijk teleurstelling. “Ik dacht eerst dat ik de beste tijd had”, aldus Schoofs bij VTM NIEUWS. 

Meer krantenkoppen in België

Doelman Ginger Ydens nam mee doorstart van KFC Lissewege (4D)

Het verhaal is voldoende gekend. KFC Lissewege vervulde een toonaangevende rol in tweede provinciale tot ettelijke kernspelers opteerden om andere oorden op te zoeken. In eerste instantie wilde Johan Dauwens, al meer dan dertig jaar voorzitter, de vereniging opdoeken, maar uiteindelijk ging hij akkoord met de doorstart in vierde provinciale.
The post Doelman Ginger Ydens nam mee doorstart van

Lees meer »

Vijf doden bij gewapende aanval op burgers in Ecuador

In Ecuador zijn bij een gewapende aanval op burgers in het noorden van de hoofdstad Quito, waar regelmatig drugsbendes actief zijn, vijf doden en een gewonde gevallen. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt. De aanval deed zich voor in de nacht van vrijdag op zaterdag in een kapperszaak in de arme buitenwijk Pisuli.

Lees meer »

12.000 bezoekers op Dag van de Landbouw in Caprinehoeve

Sinds begin dit jaar is Brecht Dewulf (23) de trotse overnemer van geitenmelkerij De Caprinehoeve langs de Grijspeerdstraat in Gits. Zaakvoerder Brecht, zus Delphine en hun mama wilden op Dag van de Landbouw hun geiten in de spotlights zetten en met succes.
The post 12.000 bezoekers op Dag van de Landbouw in Caprinehoeve appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nog veel meer trajectcontroles op komst

Het aantal trajectcontroles in Vlaanderen stijgt al jaren en er zijn er nog veel meer op komst. Dat schrijft Het Laatste Nieuws dinsdag op basis van een rondvraag bij alle lokale lijsttrekkers van de 285 Vlaamse gemeenten voor ‘De Stem van Vlaanderen’.

Lees meer »

“Toen ik plots de slaapkamer moest verlaten, besefte ik dat er een probleem was”: verdachte in Frans verkrachtingsproces doet zijn verhaal

In het Franse verkrachtingsproces is de eerste van 50 medeverdachten aan het woord gekomen. Lionel R. (44) gaf toe dat hij Gisèle Pelicot misbruikt heeft en bood verschillende keren zijn excuses aan bij het slachtoffer. “Het was nooit mijn bedoeling om haar te verkrachten, maar het klopt dat zij me nooit toestemming gegeven heeft”, klonk het. “Op een bepaald moment

Lees meer »