Haaland door het lint na ultieme gelijkmaker: spits gooit bal op hoofd Gabriel en ruziet met Arteta

Een nieuwe rivaliteit is geboren in de Premier League. Na een nieuw felbevochten duel zat het er bovenarms op tussen Manchester City en Arsenal, naast Liverpool de grootste pretendenten om de titel. Verpersoonlijking van de opgekropte woede die er bij City uit moest na de gelijkmaker in minuut 98 (2-2) van Stones: Erling Braut Haaland. Eerst gooide de spits een bal tegen het hoofd van Gabriel, nadien ging hij verbaal in de clinch met vooral Mikel Arteta, verongelijkte brulboei na de rode kaart voor Trossard. 

Meer krantenkoppen in België

Op acht dagen tijd: zowel Haverhof in Kachtem (20 september) als Melkmarkt (28 september) officieel geopend

Schepen Caroline Maertens (N-VA) houdt via de sociale media de bewoners van Izegem op de hoogte van de voortgang van de werken, maar nu zijn er twee grote projecten die ook officieel geopend kunnen worden. Vanavond is het de beurt aan het Haverhof op de gelijknamige wijk in Kachtem, volgende week zaterdag opent de Melkmarkt. Op de feestelijke openingen zijn

Lees meer »

Wout van Aert, die op krukken intrede maakt voor campagne rond veilig fietsen, verbindt toekomst aan Visma-Lease a Bike

Straf contractnieuws van Wout van Aert (30). De renner van Visma-Lease a Bike heeft een “uniek” contract getekend bij de Nederlandse formatie. Van Aert, wiens huidige verbintenis tot 2026 liep, wil zo zijn carrière afsluiten bij zijn huidige ploeg. “Ik voel me hier thuis.” Vandaag maakte Van Aert op krukken ook zijn opwachting als gezicht van een campagne rond veilig

Lees meer »

Sint-Paulus Kortrijk staat in de top 3 voor World’s Best School Prizes for Environmental Action

Dankzij leerkracht en bezieler Cedric Ryckaert is de speelplaats van de Sint-Paulusschool van een grijze steenvlakte veranderd in een natuurrijke klimaatspeelplaats, en dat werd al meermaals beloond met als – voorlopige – kers op de taart de top 3 voor de award World’s Best School Prizes 2024 for Environmental Action.
The post Sint-Paulus Kortrijk staat in de top 3

Lees meer »

Politici kosten Vlaamse gemeenten jaarlijks 161 miljoen euro, personeel 6,3 miljard: wat zijn de belangrijkste uitgaven in jouw gemeente?

Lokaal beleid kost de belastingbetaler jaarlijks miljarden. In de laatste rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen kijkt Gazet van Antwerpen in de portemonnee van de Antwerpse steden en gemeenten. Waar halen ze hun inkomsten vandaan? Hoeveel gemeentebelasting betaal je concreet? Waar geven ze hun centen aan uit, en hoeveel subsidies krijgen lokale verenigingen? In dit tweede deel kijken we naar de

Lees meer »

“Direct de waarheid zeggen, is cruciaal”: wetsdokter ziet elk jaar tiental kinderen met shakenbabysyndroom

Op de afdeling Intensieve Kindergeneeskunde in het universitair ziekenhuis in Gent stellen artsen jaarlijks bij een tiental jonge kinderen het shakenbabysyndroom vast. Dat zegt wetsdokter Geert Van Parys, die als professor ook les geeft aan studenten van het UZ Gent. “Het is heel belangrijk dat de behandelende geneesheer zeer snel weet wat er gebeurd is. Direct de waarheid zeggen, is

Lees meer »

Rik De Mil herleeft bij Charleroi: “Dat Anderlecht Riemer heeft ontslagen, bewijst dat het bij topclubs niet alleen om punten draait”

Opgestaan uit de doden: Sporting Charleroi. Met dank aan Rik De Mil (43), die zelf herleeft nadat Westerlo hem een halfjaar terug in de nasleep van die salonremise ineens bij het huisvuil zette. “In het voetbal heb je weinig vrienden, zeggen ze, maar ik heb mogen ondervinden dat veel mensen me appreciëren omwille van wie ik ben.”

Lees meer »

Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden

“Ingrid verdient zeker een bloemetje”, mailt Rita naar KW. “Ze is moeder van twee kinderen, oma van vijf kleinkinderen, presteert mooi logistiek werk in de bijzondere jeugdzorg en daarbovenop is ze een fantastisch wonder met naald en draad.”
The post Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden appeared first on KW.be.

Lees meer »