Grootste Australische supermarkten beschuldigd van klantenbedrog

Coles en Woolworths, de twee grootste supermarkten van Australië met een marktaandeel van samen meer dan 50 procent, worden er door de concurrentieautoriteit van beschuldigd hun klanten te hebben misleid. Ze worden voor de rechter gedaagd.

 

Meer krantenkoppen in België

Waregemse Motorvrienden steunen ‘t Kelderke

Het Mirakeltreffen van de Waregemse Motorvrienden uit Nieuwenhove was een voltreffer met maar liefst 472 deelnemers die de bepijlde rit van 170 kilometer aflegden. De opbrengst van het inschrijvingsgeld en de grote tombola gaat integraal naar de sociale kruidenier ‘t Kelderke, die met de 3.000 euro vooral gezonde voeding zal aankopen voor hulpbehoevenden. ‘t Kelderke
The post Waregemse Motorvrienden

Lees meer »

Kustgemeenten ontsnapten maar nipt aan overstromingen: houdt ex-sluismeester onschuld staande in zaak rond sabotage aan sluizen?

Met kennis van zaken werden in de nacht van 19 op 20 juni 2022 op zes locaties in het poldergebied de sluizen opengedraaid. Het gebied tussen Bredene en Zeebrugge ontsnapte maar nipt aan een catastrofe. Volgens het gerecht was de sabotage een wraakactie van ex-sluismeester S.D. (42), maar die hield zijn onschuld altijd staande. Of hij alsnog tot bekentenissen overgaat,

Lees meer »

Labour probeert rangen te sluiten op eerste congres sinds machtsovername

In Liverpool is zondag het eerste Labour-congres van start gegaan sinds de Britse socialisten opnieuw aan de macht zijn. Na jaren van besparingen onder de conservatieven beloofde premier Keir Starmer de openbare diensten te beschermen, maar het congres wordt overschaduwd door de financiële perikelen van het land en de kritiek op luxueuze cadeaus die Starmer aanvaardde.

Lees meer »

Cercle geklopt door KV Mechelen met 2-0 en blijft onderaan bengelen

KV Mechelen heeft zondag op de achtste speeldag van de Jupiler Pro League in het AFAS Stadion met 2-0 gewonnen van Cercle Brugge. Door de zege springt KVM naar de tiende plaats in het klassement met elf punten, Cercle blijft met vier punten onderaan bengelen en houdt enkel hekkensluiter Beerschot achter zich.
The post Cercle geklopt door KV Mechelen

Lees meer »

Hij ging plasje maken en hoorde landbouwmachine niet komen door luide muziek oogstfeest: zo werd Duitse Tom (19) opgeslokt door hakselaar

Er zijn meer details bekend over het dramatisch ongeval in het noorden van Duitsland waarbij een 19-jarige jongen in een maïshakselaar terechtkwam. Volgens een reconstructie van de Duitse krant ‘Bild’ was het slachtoffer – Tom – een plasje aan het maken en hoorde hij het landbouwvoertuig niet komen door de luide muziek van een oogstfeest.

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aangeklaagd voor sekshandel en afpersing: “Vrouwelijke slachtoffers kregen infusen om te bekomen”

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Combs verschijnt naar verwachting dinsdag voor de rechter in Manhattan.

Lees meer »

Sportdag gaat mis: leerling loopt schedelbreuk op

Tijdens de sportdag van het Atheneum Campus Louis Zimmer in Lier heeft een van de leerlingen een schedelbreuk opgelopen. Het incident vond afgelopen maandag plaats tijdens een van de activiteiten. Daarbij liep de jongen hard tegen een muur aan, met zware gevolgen.

Lees meer »