“Geef hem volgend jaar geen contract”: onze F1-watcher is hard voor ervaren coureur

Lando Norris was een weekend lang heer en meester in Singapore. Toch geeft onze F1-watcher Joost Bolle hem geen perfecte score. Max Verstappen scoort ook goed na een verstandige race, drie coureurs krijgen een buis. Hieronder alle punten. 

Meer krantenkoppen in België

Dankzij Nathalie werd ongeziene Franse verkrachtingszaak ontdekt: “Hij heeft een ziekelijk brein”

Zonder Nathalie, een jonge mama, was Gisèle misschien nog tientallen keren verkracht geweest. Zij verwittigde de politie nadat was ontdekt dat Dominique Pelicrot onder haar rok aan het filmen was in de supermarkt. Op zijn gsm en laptop vonden speurders massa’s beelden van zijn vrouw die groggy op bed lag terwijl ze telkens door andere mannen werd misbruikt.

Lees meer »

Opvoedingsexperten geven Dina Tersago gelijk

Tv-presentatrice Dina Tersago bleef gisteren op honderd meter van haar huis in de auto zitten, wachtend tot haar twee kinderen sliepen, en plaatste dat ook eerlijk op Instagram. Gevolg: een golf van commotie in haar inbox. “Hoezo, je wil niet bij je kinderen zijn?” Opvoedingsexpert Steven Gielis legt uit waarom hij vindt dat Tersago eigenlijk groot gelijk heeft. “Zo’n klein

Lees meer »

“Ik wil met mijn artiesten door het Belgische plafond breken”: Tony Vandenbogaerde wil met Mayway Records bekende muzieknaam geworden

Tony Vandenbogaerde (49) die amper zeven jaar geleden zijn platenlabel Mayway Records oprichtte, is vandaag één van de belangrijkste spelers in de indie muziek. Als The Haunted Youth en Meskerem Mees stilaan tot de grote namen in het Belgische muzieklandschap behoren, is dat mee zijn verdienste.
The post “Ik wil met mijn artiesten door het Belgische plafond breken”: Tony

Lees meer »

“Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

Eurostar dreigt ermee Nederland te verlaten

De uitbater van hogesnelheidstreinen Eurostar dreigt ermee in 2025 geen treinen meer te laten rijden op Nederlandse bodem. “Zonder toegang tot noodzakelijke infrastructuur worden de verbindingen met Londen en Parijs opgeschort”, zegt Eurostar-topvrouw Gwendoline Cazenave in een opiniestuk in de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad.

Lees meer »

Platinum voor Lucien en Roza

Een platina huwelijk of 70 jaar huwelijkstrouw is ook in de gemeente Oostrozebeke een zeldzaamheid. Deze stunt viel te beurt aan Lucien Baert (93) en Roza Cuypers (90) uit de Wielsbekestraat. Met een beetje hulp slaagden de jubilarissen erin om dit te vieren op het gemeentehuis, waar ze werden uitgenodigd voor een officiële receptie.
The post Platinum voor Lucien

Lees meer »