Ex-collega’s aangeslagen door overlijden van Aron Wade: “Hoe iemand zo vrolijk vanbuiten met zo’n donkere gedachten kan zitten”

“Zo lief en getalenteerd. Ik zal hem voor altijd herinneren als een fantastische mens.” Collega’s reageren verslagen op het overlijden van Aron Wade. Hij koos voor euthanasie omdat hij psychisch ondraaglijk leed. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze werden zomaar voorbijgelopen”: zeven tegengoals in een dik uur, wat is er aan de hand met de defensie van Club Brugge?

Wat als stabiel en degelijk omschreven werd, toonde zich plots los zand. Hoe komt het dat Club Brugge ondanks twee goeie matchen maar liefst zeven tegengoals incasseerde – drie van Dortmund en vier van AA Gent? Met oud-voetballers Hugo Broos en Yves Vanderhaeghe op zoek naar een verklaring: “Onbewust is dat toch een mentale tik voor een verdediger. ”

Lees meer »

Club-coach Nicky Hayen na nederlaag tegen Dortmund: “Bitter resultaat, maar met positief gevoel”

Club Brugge-coach Nicky Hayen blijft met een dubbel gevoel achter na de 0-3-nederlaag tegen Borussia Dortmund op de eerste speeldag van de Champions League. “Het resultaat laat een bittere smaak na, maar er is nog steeds een heel positief gevoel”, zei Hayen na afloop van de match tijdens een persconferentie.
The post Club-coach Nicky Hayen na nederlaag tegen Dortmund:

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs aange­klaagd voor sekshandel en afpersing, rapper pleit onschuldig voor rechter

Muziekmagnaat Sean ‘Diddy’ Combs (54) is aangeklaagd voor mensenhandel en het dwingen tot seksuele handelingen. Dat staat in een dinsdag openbaar gemaakte aanklacht tegen de rapper en producent. De Amerikaan wordt daarnaast beschuldigd van het opzetten van een organisatie voor illegale praktijken. Ondertussen is Combs voor de rechter verschenen. Daar pleitte hij onschuldig.

Lees meer »

Je stuurt aan de lopende band pakketjes terug? Opgepast, je bent een ‘serial returner’ en mogelijk zal daar in de toekomst tegen opgetreden worden

We shoppen steeds meer online, en daarbij gaat de focus zelfs in toenemende mate naar duurzaamheid. Dat betekent echter niet dat we minder pakjes terugsturen. Zowat een vijfde van alle kleding en schoenen gaat gratis retour richting afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, kijkt daarbij naar een welbepaald deel shoppers. “Een groep ‘serial returners’ is goed voor bijna

Lees meer »

Mark Pollentier duwt lijst Eerlijk en bezorgd

Nadat hij in oktober 2020 stopte met zetelen voor de N-VA in de gemeenteraad ging Mark Pollentier verder als onafhankelijk raadslid. Het was uitkijken welke richting de politicus, die al 12 jaar zetelt, zou uitgaan. Hij kiest resoluut voor de lijst Eerlijk en bezorgd van Rita Tyvaert.
The post Mark Pollentier duwt lijst Eerlijk en bezorgd appeared first on

Lees meer »

Noodweer in Japan eist zes mensenlevens

Bij overstromingen en aardverschuivingen in het westen van Japan zijn dit weekend al zeker zes mensen om het leven gekomen. Dat melden lokale media onder aanhaling van de plaatselijke autoriteiten. Volgens de Japanse zender NHK worden ook twee personen vermist.

Lees meer »

Tributebands van U2 en INXS geven concert voor Think Pink

Op zaterdag 5 oktober vormt Het Entrepot in Brugge het decor voor een nieuwe editie van U2be for Think Pink. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze tribute night ten voordele van Think Pink, de nationale borstkankercampagne. Het belooft opnieuw een avond vol muzikale nostalgie te worden, met optredens van U2be The Belgian U2 Experience en van INXS Experience.<br

Lees meer »

Een nieuwe groene long aan kanaal Roeselare-Leie: KanaalPark in Ingelmunster officieel geopend

Aan het kanaal Roeselare-Leie in Ingelmunster werd zondagmiddag het KanaalPark officieel geopend. Het park is een belevingsplek nabij de onlangs nieuw gebouwde Brigandsbrug. Op de oever naast de brug is een voormalig overslagterrein onthard en natuurlijk ingericht tot een ontspanningsplek met mogelijkheden voor evenementen. De gemeente Ingelmunster neemt het beheer van het KanaalPark op zich.
The post Een nieuwe

Lees meer »