De laatste kans voor Alec Segaert op tijdritgoud bij de beloften: “Het parcours is in het voordeel van een aantal concurrenten”

 

Derde keer, goede keer voor Alec Segaert (21) op het WK tijdrijden? In Zürich is de Lotto Dstny-renner alleen met het allerhoogste tevreden. “De regenboogtrui is het mooiste wat er is in de koers.”

 

Meer krantenkoppen in België

Borstkliniek van AZ Oostende zeilt voor het goede doel

Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert vzw Stuurvrouw samen met Think Pink de jaarlijkse BENEFLEET in Oostende. Je kunt deelnemen als schipper met je eigen boot of meezeilen in ruil voor een donatie. BENEFLEET zamelt zo geld in voor onderzoek en initiatieven die de behandeling van vrouwen met borstkanker verbeteren. Dit jaar zet
The post Borstkliniek van

Lees meer »

Opnieuw roept een fietsfabrikant bakfietsen terug om breekbare frames

De Nederlandse fietsfabrikant Vogue roept twee typen bakfietsen terug om veiligheidsrisico’s. Het gaat om de Vogue Troy en de Vogue Journey. De fabrikant roept eigenaren op de fietsen niet meer te gebruiken en ze gratis te laten aanpassen. Vogue moet per direct stoppen met de verkoop van al zijn bakfietsen van toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees meer »

“De noodknop bleek zelfs niet aangesloten” tijdens verkrachting maatschappelijk assistente in Antwerpse gevangenis

Na de aanranding van een maatschappelijk werkster door een gedetineerde worden de veiligheidsprocedures in alle gevangenissen tegen het licht gehouden. Daarbij wordt ook geëvalueerd of iemand alleen met een gedetineerde in een lokaal moet worden gelaten. Dat heeft ontslagnemend minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) woensdag verklaard in de Kamer.

Lees meer »

Youssef (28) van Kamp Waes officieel verdacht van grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen

Youssef Challouki (28) is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen. Dat bevestigt het Antwerps parket. De voormalige leerkracht, die intussen vrij is onder voorwaarden, kwam in juni in het vizier van de speurders toen berichten opdoken waarin hij een 14-jarig meisje voorstelde om af te spreken en seks te hebben.

Lees meer »

Al meer dan 1.000 mensen geëvacueerd door noodweer in noorden van Italië

Nadat depressie Boris de afgelopen dagen Centraal-Europa overspoelde met regen, is nu Zuid-Europa aan de beurt. Vooral Italië krijgt heel wat neerslag te slikken. De noordelijke regio Emilia Romagna wordt geteisterd door overstromingen. Daar zijn intussen meer dan 1.000 bewoners geëvacueerd. Lokaal kan er tot het einde van de week tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog

Lees meer »

Ontbijten met Open VLD-voorzitter Eva De Bleeker: “De N-VA gaat naar links opschuiven: de ruimte die dan ontstaat, is voor ons”

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in De Ochtend op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck. Vandaag is Eva De Bleeker, de nieuwe voorzitter van Open VLD te gast. En die heeft het over het de herstructurering van haar partij die ze wil en moet doorvoeren.

Lees meer »

Floris De Tier einde contract: “Kan niet zeggen wat het wordt”

Geruisloos sprokkelt Floris De Tier (32) links en rechts UCI-punten voor zijn ploeg. Dit jaar 128. Een troef(je) tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract. Bij Bingoal WB doen enkel Luca Van Boven en Cériel Desal beter. Maandagnamiddag keerde De Tier terug na een reeks eendagskoersen in Italië. Hij zag vanop de eerste rij de
The post Floris De

Lees meer »