De donkere kant van Aron Wade (1970-2024) nam steeds meer de overhand

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Van hun jawoord tot de geboortes van hun vijf kinderen: het 40-jarige huwelijk van prinses Astrid en Lorenz in beeld

Een robijnen huwelijk! Prinses Astrid (62) en haar man Lorenz (68) vieren vandaag dat ze elkaar veertig jaar geleden hun jawoord gaven. De twee hebben zich in al die jaren altijd getoond als een stabiel, innig verbonden koppel, met vijf kinderen en intussen drie kleinkinderen. Astrid was 22 toen ze trouwde. “Ik zou het zó opnieuw doen, met nog meer

Lees meer »

Mama Ann wanhopig op zoek naar aangepaste én betaalbare fiets voor zoon Kenzo (18): “Tot nog toe zat hij achterop, maar dat is niet veilig meer”

Ex-kankerpatiënte en weduwe Ann Vekens (56) uit Turnhout zit met een vervoersprobleem. Ze werd al meermaals door de politie staande gehouden omdat haar zoon Kenzo (18) achterop de fiets zit bij haar. Maar Kenzo heeft een beperking en kan niet zelfstandig fietsen, en Ann heeft geen auto. Een speciale tandem is de enige oplossing, maar die blijkt peperduur.

Lees meer »

Politie Westkust arresteert twee mannen voor betrokkenheid bij oplichting 76-jarige vrouw

De politie Westkust kon twee jonge twintigers arresteren voor hun betrokkenheid bij de oplichting van een 76-jarige vrouw uit Koksijde. Die speelde in mei 2.800 euro, juwelen en een tablet kwijt aan een valse bankmedewerker. De twee zijn kompanen van die valse bankmedewerker.
The post Politie Westkust arresteert twee mannen voor betrokkenheid bij oplichting 76-jarige vrouw appeared first on

Lees meer »

Politie Westkust gestart met fietscontroles: vanaf volgende maand boetes

Net zoals de voorbije jaren is politie Westkust halfweg september gestart met de fietscontroles aan de scholen in Koksijde, Nieuwpoort en De Panne. Er wordt een maan gecontroleerd zonder boetes. Wie niet in orde is kan zich in regel stellen. Vanaf 15 oktober starten de controles met boetes.
The post Politie Westkust gestart met fietscontroles: vanaf volgende maand boetes

Lees meer »