‘Brave huisvader’ Tim V. blijft aangehouden voor moord op Willy (70)

Tim V., de verdachte van de moord op Willy Van Tongerloo (71) in Oelegem (Ranst), blijft aangehouden. Dat heeft de raadkamer maandag beslist.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Vlak voor de start even in de problemen: Evenepoel sukkelt net voor tijdrit met ketting

Een alles behalve ideale start voor Remco Evenepoel. Vlak voor de start van zijn tijdrit op het WK wielrennen, sukkelt de uittredende wereldkampioen en olympische kampioen tijdrijden met een probleem aan de ketting. Terwijl de seconden wegtikken, moet er nog vlug gesleuteld worden aan de ketting van Evenepoels gouden fiets. Hij krijgt zelfs als een tweede fiets aangeboden, maar gelukkig

Lees meer »

Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek

Na vorig jaar Tien Om Te Zien eenmalig terug naar Blankenberge te halen, bracht Residentie Huis aan Zee nu zijn eigen versie van De Droomfabriek. De bewoners konden via een gele briefkaart hun dromen doorgeven.
The post Residentie Huis aan Zee wordt heel even Droomfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw vindt rat in toilet, nadat ze iets voelt duwen tegen haar bil

In het Verenigd Koninkrijk schreeuwde een vrouw het uit van de schrik nadat ze een rat aantrof in het toilet, nadat ze “iets voelde duwen tegen haar bil”. Volgens rattenvanger Kieran Sampler is het knaagdier via een afvoerleiding omhoog geklommen en op die manier in het toilet beland. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

Lees meer »

Harvey Weinstein ontkent weer schuld

Harvey Weinstein beweert dat hij onschuldig is aan een nieuwe aanklacht van seksueel geweld. De gevallen filmproducent wordt beschuldigd van het misbruiken van een vrouw in een hotel in New York in 2006, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Afrikaans agentschap voor Volksgezondheid: “Mpox niet onder controle”

Het mpox-virus is niet onder controle in Afrika. Dat zegt het Africa Centres for Disease Control and Prevention (CDC), het agentschap voor volksgezondheid van de Afrikaanse Unie, donderdag. Binnen een week tijd werden bijna 3.000 nieuwe verdachte gevallen van de ziekte gemeld in Afrika, waarvan er 374 werden bevestigd, klinkt het. Er is ook goed nieuws: de eerste vaccins in

Lees meer »

Anne Teresa De Keersmaeker reageert voor het eerst op beschuldigingen: “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb”

Anne Teresa De Keersmaeker, oprichtster van dansgezelschap Rosas, heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op de getuigenissen van gewezen medewerkers over grensoverschrijdend gedrag. “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb.” “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het werkklimaat.”

Lees meer »

Biden ontvangt buitenlandse regeringsleiders bij hem thuis in Delaware, maar begaat blunder tegenover China

De Amerikaanse president Joe Biden heeft voor zijn waarschijnlijk laatste ontmoeting met buitenlandse regeringsleiders in het kader van de zogenaamde Quad-alliantie gekozen voor een onconventionele locatie. Hij ontving de Japanse premier Fumio Kishida, diens Australische ambtgenoot Anthony Albanese en de Indiase minister-president Narendra Modi zaterdag namelijk in zijn privéwoning in Wilmington, in de Amerikaanse staat Delaware.

Lees meer »