Aron Wade nam nog videoboodschap op voor fans: “W817 zou nooit W817 kunnen zijn zonder jullie”

“Hey, lieve fans van W817, ik wilde jullie toch nog even iets zeggen. Iets dat ik ontzettend belangrijk vind.” Aan het woord is Aron Wade, de acteur die maandag euthanasie pleegde. In een videoboodschap die hij afgelopen zomer opnam, richt hij zich tot zijn trouwste fans, die hem kennen van de populaire Ketnet-reeks. “Ik wil jullie bedanken voor de afgelopen 20 jaar. Want W817 zou nooit W817 kunnen zijn zonder jullie.”

 

Meer krantenkoppen in België

Belle Perez kondigt gastartiesten Jeroen Van der Boom en Natalia aan voor haar ’25 jaar Hits’-concert in de Lotto Arena

In de Lotto Suites van de Antwerpse Lotto Arena, de concerttempel waar ze op vrijdagavond 8 november 2024 met een uniek ’25 jaar hits’ jubileumconcert haar succesvolle carrière viert, kondigde Belle Perez de gastartiesten Jeroen Van der Boom en Natalia aan. Met de lepel in de hand, achter een immense paellapan, trakteerde Belle de aanwezigen op een heerlijk verse paella.

Lees meer »

70-jarigen blazen verzamelen in De Oude Abdij

In hotel-restaurant De Oude Abdij in Lo kwamen op zondag 15 september de 70-jarigen van Lo-Reninge bijeen. De aanwezigen waren Leen Simoen, Luc Decroos, Nadine Spinnewyn, Dirk Verstraete, Christine Vandewalle, Christiane Masschelein, Monique Hoorelbeke, Hugo Verghote, Luc Michiels, Maria Top, Maria Page, Maria Decaestecker, Josephine Trooster, Coleta Pil, Luc Melis, Lucrèse Abeele, Teresa Szymanska, Rita
The post 70-jarigen blazen

Lees meer »

Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd”

Het Iepers stadsbestuur verbood twee jaar terug Frontnacht, een nieuw festival met bands met neonazistische en -fascistische inslag. Dat verbod wordt nu vernietigd door de Raad van State. De organisatoren van de IJzerwake eisen nog een schadevergoeding.
The post Verbod Frontnacht ongegrond, IJzerwake eist schadevergoeding: “Preventieve censuur is verleden tijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Restaurantuitbater getuigt nadat man (27) uit dakraam valt in Aalter: “Ik heb zijn pols nog gevoeld, maar volgens mij was hij op slag dood”

Een Poolse man van 27 werd In de nacht van vrijdag op zaterdag hevig bloedend aangetroffen op straat op Lodorp in het centrum van Lotenhulle (Aalter). De man overleed ter plaatse. Het Parket voert een onderzoek en spreekt van een “een onduidelijk overlijden”, maar één man (36) werd alvast aangehouden op verdenking van doodslag en schuldig verzuim.

Lees meer »

Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over

Enkele weken nadat koffiehuis Eliana een aantal producten officieel een erkenning als Beernems streekproduct kregen, wordt de zaak overgenomen door Axel en Gilles Beuselinck. Voormalig uitbater Ann Vandenbussche geniet ondertussen van een welverdiend pensioen.
The post Broers Axel en Gilles nemen koffiehuis Eliana over appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stien en Glenn verwelkomen vier jaar na ‘First Dates’ hun eerste kindje: “Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam”

Het is al een bijzonder jaar geweest voor Stien van Ael (23) en Glenn Stroeckx (29). Nadat ze elkaar in mei het jawoord gaven, verwelkomden ze op 23 september hun eerste kindje: dochtertje Nilou. Het heuglijke nieuws komt vier jaar na hun eerste ontmoeting in het VRT 1-programma ‘First Dates’. “Kiekeboe! Hier ben ik dan eindelijk, Nilou”, schrijft Stien bij

Lees meer »

Lindsey zag al het geld van haar rekeningen verdwijnen: “Eerst verlies ik mijn man en papa van onze kindjes, en nu dit”

Nog geen jaar nadat Lindsey Steyaert haar man verloor bij ongeval op een vissersschip wordt ze slachtoffer van fraude, die haar tienduizenden euro’s kost. Zondag zag ze alle geld van haar rekeningen verdwijnen. “Ik bood een artikel te koop aan via Marketplace, ik stuurde een QR-code voor de betaling en korte tijd later was mijn geld weg.”

Lees meer »

Vrees voor nieuwe dambreuken in Oostenrijk – Tsjechië en Polen sturen militairen naar rampgebied om plunderingen tegen te gaan

In het oosten van Oostenrijk wordt gevreesd voor nieuwe dambreuken als gevolg van cycloon Boris. “Dat risico is groot”, stellen de autoriteiten. De regeringen van Polen en Tsjechië sturen het leger naar het rampgebied om plunderingen tegen te gaan. Op sommige plekken, zoals in de Poolse stad Paczków, is de situatie nog altijd kritiek. Het dodental is intussen opgelopen tot

Lees meer »

OPINIE – Leven met een deadline: “Elke euro die je in jeugdwerk investeert, verdien je gegarandeerd terug”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »