Aparte kleedkamer en trainen bij NXT: overbodige Boyata aan de kant geschoven bij Club Brugge

De gewenste oplossing kwam er niet. En dus werd Dedryck Boyata (33), die geen nieuwe club vond en niet wilde inleveren, nu helemaal opzij geschoven bij Club Brugge. 

Meer krantenkoppen in België

Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein

De Torhoutse gemeenteraad heeft groen licht gegeven voor het volledig vernieuwen van het speelplein op de stedelijke kinderboerderij. De geraamde kostprijs is niet gering: ruim 183.000 euro.
The post Torhoutse kinderboerderij krijgt nieuw, inclusief speelplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open, personeel op tijdelijke werkloosheid

De Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open. Die boodschap kregen de 295 personeelsleden van de Aalsterse fabriek woensdagmiddag te horen van het moederbedrijf in de Verenigde Staten. Voor het personeel verandert er voorlopig niets tegenover vorige week, toen het systeem van tijdelijke werkloosheid werd ingevoerd. “Er is ons gegarandeerd dat de lonen worden doorbetaald”, zeggen de vakbonden.

Lees meer »

Laure (14) stapte vier jaar geleden uit het leven, haar ouders eren haar nu met opvallend kunstwerk: “Als we ook maar één ander kind kunnen redden, is dat fantastisch”

De vrolijke gele kleur, in schril contrast met de droevige houding. Nog tot 1 oktober staat het beeld ‘Stille Strijd’ in Hasselt. De ouders van Laure, die op veertienjarige leeftijd uit het leven stapte, haalden het kunstwerk naar ons land om haar te gedenken. “Laure wou impact hebben, wij realiseren dat nu voor haar.”

Lees meer »

Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam ik er al met mijn broer op consultatie”

Twee belangrijke vrijwilligers in het consultatiecentrum van Wiegwijs, voorheen Kind en Gezin, namen onlangs afscheid en werden in de bloemetjes gezet. Lydie Bracke en Rita Decaesstecker hebben er beiden een lange carrière opzitten, maar kiezen ervoor om het wat rustiger aan te doen.
The post Lydie en Rita zwaaien na bijna halve eeuw af bij Wiegwijs: “Als 15-jarige kwam

Lees meer »