Acteur Aron Wade neemt afscheid van het leven door euthanasie wegens psychisch lijden

Acteur Aron Wade, bekend van W817 enDe kotmadam, vocht bijna zijn hele leven tegen angsten en depressies. Na een aanvraag tot euthanasie wegens ondraaglijk psychisch lijden maakte de 54-jarige acteur maandag een einde aan zijn leven. “Het lijden is voor mij veel erger dan de beëindiging ervan. Dat ik daar zelf een initiatief in kan nemen, is belangrijk”, zei hij deze zomer over die beslissing.

 

Meer krantenkoppen in België

Kersvers sportief ambassadeur Dirk Goens geeft even de fakkel door: “Weer een stap hoger mikken”

Coach Dirk Goens werd door het gemeentebestuur van Koksijde in de bloemetjes gezet voor zijn jarenlange verdiensten voor het Koksijdse basket. Intussen is de eerste ploeg opnieuw sterk uit de startblokken geschoten met twee op twee. De komende maanden geeft Dirk – door medische redenen – even de fakkel door aan zijn rechterhand Eddy Ponjaert.
The post Kersvers sportief

Lees meer »

Een fiets leasen of kopen?

15:41 Steeds meer werknemers huren een fiets via het werk. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe maakt u de keuze tussen lease en een aankoop, al dan niet met een lening?

Lees meer »

Niemand kan en wil zo ver gaan als de Mossad

De aanval met de beepers in Libanon toont opnieuw hoe ver Israëlische veiligheidsdiensten zich wagen. Al meer dan zeventig jaar ontwikkelt Israël “de meest robuuste, gestroomlijnde moordmachine in de geschiedenis”. “Onschuldige burgers in gevaar brengen is een noodzakelijk kwaad.”

Lees meer »

En toen viel er een oorverdovende stilte: rechtbank confronteert verdachte met expliciete beelden in Franse verkrachtingszaak

Tien foto’s en drie video’s van de verkrachting die plaatsvond op 20 februari 2020. Eén voor één werden ze getoond tijdens het proces waarin Dominique Pélicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang liet verkrachten door tientallen mannen, als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Het hof besloot medeverdachte Jacques C. met zijn daden te confronteren, toen hij een deel van de beschuldigingen

Lees meer »

Belg neemt nog lang geen afscheid van thuiswerk

E-commerce-gigant Amazon verplicht zijn werknemers in de VS om volgend jaar weer voltijds op kantoor te werken. In België is een massale afschaffing van thuiswerk niet aan de orde. “Toch kan thuiswerk onbedoeld tot ongelijkheid leiden.”

Lees meer »

Syrische familie opent barbershop in Beernem: “Twee maanden verbouwd”

Langs de Parkstraat in Beernem opende een gloednieuwe barbershop. De broers Imad (40) en Khuder (34) Khalif wonen in Gent, maar hebben samen met hun familie over heel Vlaanderen verschillende zaken. Na twee maanden verbouwingen is de zaak eindelijk open.
The post Syrische familie opent barbershop in Beernem: “Twee maanden verbouwd” appeared first on KW.be.

Lees meer »