Zus Stephanie verdedigt Annelien Coorevits: “Annelien is géén porseleinen prinsesje”

“Ik functioneer niet meer wanneer ik ruzie heb met Annelien (37)”, zegt Stephanie Coorevits (39). Brutale eerlijkheid, dat is volgens hen de reden dat ze het zo goed doen in ‘Klopjacht’. Even recht voor de raap praten de zussen in ‘Dag Allemaal’ over hun onbreekbare bloedband, opdringerige mannen en hardnekkige vooroordelen. “Ze heeft een knoert van een resting bitch face, maar eigenlijk is ze de liefste.” 

Meer krantenkoppen in België

Vijftig originele Lucky Luke-tekeningen onder de hamer

Christie’s veilt in november 50 originele striptekeningen van Morris, de Belgische tekenaar van stripcowboy Lucky Luke. Dat meldt het veilinghuis in een persbericht.
The post Vijftig originele Lucky Luke-tekeningen onder de hamer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Franky en Jean-Pierre zijn mooiste snordragers

Tijdens de Brugse Mosselfeesten, een organisatie van de West-Vlaamse Snorrenclub, werden naar traditie opnieuw de betere snorren bekroond. De Brugse Mosselsnor is voor Franky Depiere en de West-Vlaamse Snor van het Jaar is Jean-Pierre Vandewiele.
The post Franky en Jean-Pierre zijn mooiste snordragers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Olympisch atlete Helena Ponette steunt goede doel tijdens Ostend Night Run: “Mensen aanzetten om zich vroeger te laten screenen op prostaatkanker”

Zaterdagavond verschenen duizenden sportievelingen aan de start van de Metarelax Ostend Night Run in Oostende. Een van hen was topatlete Helena Ponette, in augustus nog aan het werk op de Olympische Spelen. Ze speelde een eerder sensibiliserende rol in de strijd rond prostaatkanker. “Ik wil met deze actie mensen aanzetten om zich vroeger te laten screenen”, zegt de atlete.

Lees meer »

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »

Nieuwe speeltoestellen op wijkspeelpleintjes

Op voorstel van de wijkraden Gistel Centrum en Gistel Oost heeft het stadsbestuur geïnvesteerd in kindvriendelijke omgevingen. Zo werden op verschillende wijkspeelpleintjes nieuwe speeltoestellen geplaatst. “Deze toevoegingen zijn bedoeld om de speelervaring voor kinderen in de buurt te verbeteren en hen een veilige en leuke plek te bieden om te spelen”, klinkt het eensgezind vanuit
The post Nieuwe speeltoestellen

Lees meer »

Marie (38) uit Vichte kroont zich tot allereerste kampioen Buikskieten: “Het richten van de ballen zat mee, in combinatie met een vleugje geluk”

Het eerste kampioenschap Buikskieten is een feit. Het is Marie Byttebier (38) uit Vichte die zich tot Buikskieter 2024 liet kronen tijdens de spannende finale. “De finesse waarmee Marie schoot, overtrof het talent van het deelnemersveld dat uitgesproken meer mannelijke Buikskieters telde”, stelt commentator-organisator Renaat Vandevelde (50). “Zeven mannen heeft ze erop gelegd! Haar kracht en souplesse – met een

Lees meer »

Marvin Odent en Lennert Vanlathem zijn geselecteerd voor het WK in Zürich en komen dinsdag eerste keer in actie

Van 21 tot en met 29 september worden in het Zwitserse Zürich de wereldkampioenschappen wielrennen voor personen met en zonder beperking georganiseerd. Met de Sechseläutenplatz als universele finishzone zet dit WK opnieuw een mooie stap naar meer inclusie. Met Lennert Vanlathem en Marvin Odent nemen er twee West-Vlamingen deel aan het WK.
The post Marvin Odent en Lennert Vanlathem

Lees meer »