Twee kinderen en vrouw omgekomen bij instorting gebouw in Italië

Nabij de Italiaanse stad Napels zijn zondag twee kinderen en een vrouw om het leven gekomen bij de instorting van het gebouw waarin ze woonden. De instorting zou volgens lokale media het gevolg zijn geweest van een gasexplosie.

 

Meer krantenkoppen in België

Eurostar dreigt ermee Nederland te verlaten

De uitbater van hogesnelheidstreinen Eurostar dreigt ermee in 2025 geen treinen meer te laten rijden op Nederlandse bodem. “Zonder toegang tot noodzakelijke infrastructuur worden de verbindingen met Londen en Parijs opgeschort”, zegt Eurostar-topvrouw Gwendoline Cazenave in een opiniestuk in de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad.

Lees meer »

Is de batterij van de e-auto leeg?

21:05 De elektrificatie van de Europese auto-industrie lijkt te haperen. Fiat legt de productie van zijn elektrische 500 stil, Volvo kan zijn beloften niet waarmaken en Volkswagen overweegt fabriekssluiting…

Lees meer »

Joy Vanmellaerts second runner up bij Miss Grace Benelux

In Diest vond de finale van Miss Grace Benelux ’24 plaats. Manon Verbrugghe uit Marke won de wedstrijd, maar ook Joy Vanmellaerts mag niet klagen. Naast de titel van Second Runner Up, zeg maar tweede eredame, won ze daarnaast nog drie awards. “Natuurlijk ben ik heel blij met mijn derde plaats, want zoals ik al
The post Joy Vanmellaerts

Lees meer »

Gilbert en Rosa 65 jaar getrouwd… maar ook 65 jaar abonnee van Brugsch Handelsblad

Het echtpaar Gilbert Vanryckeghem en Rosa Maertens uit de Gistelsesteenweg in Snellegem vierde zondag het briljanten huwelijksjubileum in het Oosthof in Snellegem. Ze leerden elkaar kennen bij een nicht in Jabbeke. Hij was afkomstig van Zedelgem en zij van Sint-Andries.
The post Gilbert en Rosa 65 jaar getrouwd… maar ook 65 jaar abonnee van Brugsch Handelsblad appeared first on

Lees meer »

“Als men binnen Anderlecht blijft geloven in Riemer, waarom neemt niemand dan de verantwoordelijkheid om dat ook voor de camera te doen?”

Brian Riemer zit opnieuw aan de tekentafel, voor het (cruciale) tweeluik Charleroi-Ferencváros. Anderlecht weigert ondertussen mee te gaan in een sfeer van crisis. “Maar waarom neemt niemand van de beleidsbepalers dan de verantwoordelijkheid om Riemer voor de camera te verdedigen? Mét klank”, vraagt onze chef voetbal Niels Poissonnier zich af. Inzicht in een fluisterverhaal.

Lees meer »

“Ik ben precies gebrainwasht”: de schrijnende getuigenis van André, 29 jaar getrouwd met Zussenmoord-beschuldigde Inge Reyntjens

175.000 euro stortte André, de bedrogen echtgenoot van eerste beschuldigde Inge Reyntjens naar eigen zeggen in de bodemloze put, genaamd Daisy Van Mechelen, de tweede beschuldigde. En de vrouw die hij onder zijn ogen met zijn echtgenote aan de haal liet gaan. “Ik ben zelfs op hotel gaan slapen, zodat ze thuis hun gangen konden gaan.” Een eerlijke, maar wat

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »