Partner van ‘The Masked Singer’ maar (nog) niet gelanceerd: wat loopt er mis bij Digi?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse historicus kritisch over Studio 100-musical ‘40-45’: “Respectloos naar het verleden toe”

“Ze laten een gebeurtenis zien die hier niet gebeurd is.” Een Nederlandse historicus is kritisch voor de Nederlandse versie van de spektakelmusical ‘40-45’. De Studio 100-musical ging afgelopen weekend in première bij onze noorderburen. Dat de show indrukwekkend is, staat volgens kenners buiten kijf, maar op historisch vlak slaan de makers “de bal mis”.

Lees meer »

Feestweekend voor Chiro Ruiselede

De Chiro van Ruiselede, onder de leiding van Nelleke Wittewrongel en Jasper Maenhout, heeft een drukke agenda voor de boeg. Kern van alle activiteiten wordt het driedaags feestweekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september met een quiz, de streekbieravond, de barbecue en speelstad.
The post Feestweekend voor Chiro Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden

“Ingrid verdient zeker een bloemetje”, mailt Rita naar KW. “Ze is moeder van twee kinderen, oma van vijf kleinkinderen, presteert mooi logistiek werk in de bijzondere jeugdzorg en daarbovenop is ze een fantastisch wonder met naald en draad.”
The post Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu Amazon het doet: moeten ook wij vrezen dat bedrijven telewerk gaan verbieden? Expert: “’In dat zottenkot werk ik niet’, zal je horen”

Vanaf januari is het bij de administratieve diensten van Amazon over en uit met telewerken: medewerkers worden net als voor de pandemie vijf dagen per week in het bedrijf verwacht, heeft de CEO aangekondigd. Ook bij ons trekken veel werkgevers stilaan hun neus op voor al dat personeel dat naar eigen goeddunken z’n agenda invult. En dat zijn er steeds

Lees meer »

Kosten verbouwing Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro

De kosten voor de herbestemming van de Ticoon-site in Kruibeke lopen op tot 5,4 miljoen euro. Dat is 4,1 miljoen euro meer dan in 2020 werd geraamd. De gemeente wil er onder meer het OCMW, een wijkkantoor voor de politie en de administratieve en technische diensten onderbrengen. "Het project is veel groter geworden dan gedacht", zegt schepen van Financiën Dimitri

Lees meer »

Lindsey (31) verloor haar man na ongeluk en werd nu opgelicht voor 53.000 euro: “Ik heb het gevoel dat ik in een nachtmerrie leef”

Eind december verloor ze haar man tijdens een noodlottig ongeval aan boord van het vissersschip waar hij mee voer. Zondag zag ze alle geld van haar rekeningen verdwijnen na fraude. “Ik bood een artikel te koop aan via Marketplace, ik stuurde een QR-code voor de betaling en korte tijd later was mijn geld weg”, zegt Lindsey uit Bredene aangeslagen. Ze

Lees meer »