Olivier en Jennifer baten samen bistro Olea uit: “Het warme gevoel binnenbrengen in Kemmel”

Eerder dit jaar in april opende Jennifer Felix haar schoonheidssalon JL Beauty in de woning van haar ouders gelegen aan de Dries 2 in Kemmel. In de aanpalende garage is er voortaan ook bistro Olea. Jennifer zelf en haar broer Olivier baten de zaak uit. “We kozen voor de Latijnse naam van olijfboom om zo dat warme gevoel in Kemmel binnen te brengen.”

Het gezin Felix verbleef tot enkele jaren terug in het Braziliaanse Boa Vista. “Mijn ouders hadden daar verschillende restaurants. Ze kwamen dan uiteindelijk naar Kemmel om mee te helpen in het Casino, lange tijd de zaak van mijn nonkel Philippe.” Samen met zijn zus treedt Olivier nu in de voetsporen van zijn vader en nonkel.

Braziliaanse drankje

In Olea serveren broer en zus naast koffies en thees ook lokale wijnen en tapas. “We laten niet na om ook een Brazilaans populair drankje aan te bieden. De acai is de vrucht van de pinapalm en de bessen worden verwerkt in een smoothie of met andere vruchtensappen.”

Zowel Olivier als Jennifer baten Olea uit in bijberoep. Olivier is binnenhuisarchitect en vindt overdag de tijd om in de zaak te staan. “In de avonduren werk in dan mijn plannen voor de klanten uit.”

Miss Grand International

Jennifer heeft een schoonheidssalon en doet aan modellenwerk. Nadat ze in 2021 verkozen werd tot Miss Publliek tijdens de Miss België verkiezing werd ze deze zomer verkozen tot Miss Grand Belgium. In oktober vertegenwoordigt ze ons land op Miss Grand International. Dan reist ze af naar Thailand een Cambodja.

The post Olivier en Jennifer baten samen bistro Olea uit: “Het warme gevoel binnenbrengen in Kemmel” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Huisarts Tony (62) verdacht van aanranding patiënt: “Ik zei haar: ‘Je maakt het mij heel moeilijk om mijn handen thuis te houden’”

Tony (62), een huisarts uit de buurt van Hasselt, wordt verdacht van de aanranding van een patiënte tijdens een huisbezoek. “Hij ging te werk als een grijpmachine”, getuigt Kim, het 35-jarige slachtoffer. Voor de rechter verdedigde dokter Tony – zonder advocaat – zich op een zeer opvallende manier: “Zonder die chips was ik niet gebleven. Ik vraag me zelfs af

Lees meer »

Zondagsmissen in Brussel geschrapt tijdens pausbezoek

De Brusselse parochies hebben gezamenlijk besloten om op 29 september hun zondagsmis te schrappen, zodat alle aandacht naar de pauselijke misviering kan gaan. Die begint om 09.00 uur in het Koning Boudewijnstadion. Gelovigen krijgen overigens zowel zaterdag als zondag de kans paus Franciscus te begroeten.

Lees meer »

“Als iemand zijn hand overspeelt, krijg je zoiets als in Gaza, maar tien keer erger”: Waarom Israël en Libanon elkaar opstoken met honderden raketaanvallen

Het hele weekend hebben Israël en Hezbollah in Libanon elkaar bestookt met honderden bombardementen. Het gaat om de zwaarste strijd in een jaar. “Het Midden-Oosten staat op de rand van een ramp”, plaatste de VN op X. Is dat zo? Evolueren we stap voor stap richting een totale oorlog in de regio? En wat is de bedoeling van die raketaanvallen?

Lees meer »

Afrekening op straat? “‘Niet schieten’, smeekte een man, met zijn broek op de enkels. Maar een andere vuurde ongenadig, minstens drie of vier keer”

Bewoners van de Zwevegemstraat in Otegem werden zaterdagavond opgeschrikt door een botsing en een schietpartij waarbij een vijftal mensen betrokken waren. Daarbij viel minstens één gewonde. “Het was hallucinant”, getuigen mensen uit de buurt. Alle betrokkenen gingen op de vlucht voor de politie er was, maar enkele verdachten werden gearresteerd in Wortegem-Petegem.

Lees meer »