Na lang geheim overleg mag Christoff zingen voor de paus: “Ik zie het als een bedanking van God”

De laatste Belg die de paus ziet bij zijn bezoek aan ons land is Christoff (48). De zanger mag zondag zingen voor Franciscus, vlak voor zijn vertrek. “Gezonde stress is er zeker. Heel de wereld kijkt mee.”

 

Meer krantenkoppen in België

Advocaten ex-sluismeester zaaien twijfel in sabotagezaak: “Hij kan het onmogelijk geweest zijn en verdient de vrijspraak”

Op het proces rond de sabotage van zes sluizen in het poldergebied, blijft ex-sluismeester S.D. (42) zijn onschuld uitschreeuwen. Volgens zijn advocaten stemmen de gsm-gegevens niet overeen met het moment van de manipulaties. “Hij kan het dus onmogelijk geweest zijn”, klonk het. Tijdens zijn verhoor legde de Zuienkerkenaar wel vreemde verklaringen af en dát deed bij de rechter wel vragen

Lees meer »

Axel Daeseleire organiseert dit weekend festival in Antwerpen: “Erik Van Looy en Charlotte Timmers staan in line-up”

Axel Daeseleire (55) is met drie programma’s alomtegenwoordig op televisie dit najaar. Bij VTM loopt het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam gezocht’, bij Play4 dan weer ‘Axel in Amerika’ en ‘Celebrity klopjacht’. Daeseleire werkt voor meerdere zenders tegelijk en dat kan omdat hij geen exclusiviteitscontract heeft. De afwisseling is een voordeel, maar er is ook een groot nadeel. Hij wordt gewoon

Lees meer »

“In tien minuten verdween alles”

Vol ongeloof kijken inwoners in het Poolse grensgebied naar de ravage die storm Boris heeft aangericht. Maar ze hebben weinig tijd te verliezen. Er wordt samen opgeruimd, gevloekt en gehuild. Vrijwilligers schieten te hulp, ook om diefstallen tegen te houden.

Lees meer »

Koket Koksijde werkt samen met Floraliën en laat zich inspireren door Paul Delvaux

In september vindt het driejaarlijkse bloemenevenement ‘Koket Koksijde’ plaats. Het gemeentehuis van Koksijde wordt van donderdag 19 tot en met maandag 23 september 2024 het unieke decor voor een vernieuwde florale editie van Koket Koksijde in samenwerking met Floraliën. Belgische en internationale floristenteams brengen Paul Delvaux 30 jaar na zijn overlijden terug tot leven met meesterlijke bloemendecoraties.
The post

Lees meer »

Hockeyclub Koksijde blaast tien kaarsjes uit

Hockeyclub Koksijde, die tien jaar geleden van start ging als HC Sporkin Veurne, mocht eind augustus tien kaarsjes uitblazen. In september vierde de sportclub dit jubileum feestelijk in Het Liefoord 2.0 in Koksijde.
The post Hockeyclub Koksijde blaast tien kaarsjes uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bakkerij Vlamynck in Knokke-Heist bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd: “Onze manier om de klanten te bedanken”

Het is wellicht een van de bekendste bakkerijen van Knokke-Heist, bakkerij Vlamynck in de Paul Parmentierlaan. En woensdag was het feest, want de bakkerij bestaat exact 50 jaar. “In vergelijking met vroeger is er véél meer concurrentie van supermarkten. De jeugd koopt en denkt vaak ook anders. Maar wij zijn overtuigd dat onze kwaliteit het verschil maakt”, zeggen Christophe (48)

Lees meer »