Mysterieuze haatbrieven doen vredig dorpje ontploffen: “Een wolk van vitriool is neergedaald”

Jarenlang een rustig en vredig Engels dorp, nu een plaats waar de inwoners elkaar met minachting aankijken. Dat is de situatie in Shiptonthorpe, zo blijkt uit een reportage van de BBC, en het is allemaal het gevolg van anonieme haatbrieven.

 

Meer krantenkoppen in België

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers na ongeziene aanval met ontploffende biepers in Libanon: “7 oktober wordt een heel belangrijke datum”

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »

Meense volleybaldames winnen meteen als nieuwkomer in Promo 3: “Heel blij met de nieuwe coachen”

Voor het eerst speelden de dames van ‘Sijos’ een competitiewedstrijd onder de naam van Decospan Volley Team Menen. En het was meteen raak. VT Gullegem C werd met 1-3-cijfers ingeblikt. Dit weekend staat de ploeg van ervaren rot Evelien De Vrieze tegenover AVC Harelbeke. Meteen de laatste wedstrijd in het Meense Badhuis.
The post Meense volleybaldames winnen meteen als

Lees meer »