Motorcrosser rijdt in publiek tijdens wedstrijd in Hamme: 1 toeschouwer zwaargewond 

In Hamme is een toeschouwer van een motorcrosswedstrijd zwaargewond geraakt nadat een motorcrosser er in het publiek was gereden. De motorcrosser raakte ook 2 andere toeschouwers, zij raakten lichtgewond. Door het incident is de wedstrijd meteen stilgelegd. 

Meer krantenkoppen in België

Na ruzie over zakelijke afspraken: stad Kortrijk plant overleg tussen ijsbaan de Piste en kunstschaatsclub Figure Skating Club Kortrijk Spurs

Stad Kortrijk gaat bemiddelen tussen de uitbater van ijsbaan de Piste en het bestuur van Figure Skating Club Kortrijk Spurs. Dat is een snelgroeiende schaatsclub in Kortrijk met zo’n 250 leden. Eind deze maand start normaal het nieuwe seizoen voor de club. Maar het bestuur besloot onlangs om niet langer in Kortrijk te trainen na een aanslepende ruzie met de

Lees meer »

De Grote Post pakt uit met allereerste kampioenschap hangjongeren

Cultuurhuis De Grote Post organiseert op zaterdag 21 september een kampioenschap hangjongeren. Iedereen is welkom om mee te komen strijden om de eretitel Kampioen Hangjongere. Met deze actie zet het familieprogramma van De Grote Post in de kijker.
The post De Grote Post pakt uit met allereerste kampioenschap hangjongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Stiekem hoop ik op een kans bij een continentale ploeg”: Jordy Decottignies opgelucht na eerste zege

Jordy Decottignies (22) is afgestudeerd en boekte zijn eerste overwinning van het seizoen. Als bachelor elektromechanica gaat hij op zoek naar een job. Tenzij de laatstejaarsbelofte straks een kans krijgt op continentaal niveau.
The post “Stiekem hoop ik op een kans bij een continentale ploeg”: Jordy Decottignies opgelucht na eerste zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bouwers gezonken luxejacht Bayesian eisen 222 miljoen euro schadevergoeding

De bouwers van het in augustus bij Sicilië gezonken luxejacht de Bayesian willen van de eigenares en van bemanningsleden en exploitanten van het vaartuig een grote schadevergoeding omdat ze de goede naam van de bouwers zouden hebben aangetast. The Italian Sea Group van de ondernemer Giovanni Costantino eist 222 miljoen euro voor geleden reputatieschade, meldt de Giornale di Sicilia.

Lees meer »

Reconstructie voor dood van Annie De Poortere in 1994 van start, verdachte (78) doet niet mee

De reconstructie in de zaak van de dood van Annie De Poortere in 1994 in Sint-Martens-Latem ging woensdagochtend van start zonder de verdachte. De medewerking van de verdachte, haar toenmalige echtgenoot, de 78-jarige H.D., was van doorslaggevend belang omdat zijn verklaring centraal staat en er geen getuigen meer zijn die de man kunnen tegenspreken. Het is nog afwachten wat de

Lees meer »

Tieltse Scouts organiseren weer Dagdisco en Déjà Vu

Het jaarlijkse feestweekend van de Tieltse Scouts staat voor de deur. Traditiegetrouw wordt in het weekend na de startdag op vrijdag uitgepakt met een dagdisco, terwijl er op zaterdag op een iets ouder publiek gemikt wordt. Nieuw is dat er dit jaar een tweede podium bij komt en dat er niet meer met drankbonnetjes gewerkt wordt.
The post Tieltse

Lees meer »

Tributeband klaar voor vuurdoop: Be Heroes eert David Bowie

Na een toevallige ontmoeting tussen Zwevegemnaars Stefaan Delrue en Patrick Vermaerken ontstond het idee een volwaardige David Bowie-tributeband op te starten. Veel repetities later is Be Heroes klaar voor het podium. De première heeft plaats op 4 oktober in Ardooie.
The post Tributeband klaar voor vuurdoop: Be Heroes eert David Bowie appeared first on KW.be.

Lees meer »