LIVE WK TIJDRIJDEN. Eerste renner trapt tijdrit op gang, raapt Evenepoel na olympische titel ook de regenboogtrui?

Gedaan met wachten. Vandaag worden in Zürich de WK-tijdritten bij de elite mannen en vrouwen afgewerkt. Bij de heren doet titelverdediger Remco Evenepoel een gooi naar goud. Hij start als laatste om 16u34. Victor Campenaerts, die andere Belgische deelnemer, begint er om 16u08 aan. Bij HLN zit u een hele dag op de eerste rij om al het spektakel op de voet te volgen! 

Meer krantenkoppen in België

Sint-Paulus Kortrijk staat in de top 3 voor World’s Best School Prizes for Environmental Action

Dankzij leerkracht en bezieler Cedric Ryckaert is de speelplaats van de Sint-Paulusschool van een grijze steenvlakte veranderd in een natuurrijke klimaatspeelplaats, en dat werd al meermaals beloond met als – voorlopige – kers op de taart de top 3 voor de award World’s Best School Prizes 2024 for Environmental Action.
The post Sint-Paulus Kortrijk staat in de top 3

Lees meer »

Opnieuw verschillende ontploffingen in Beiroet: “Explosies gehoord tijdens begrafenis zoon van Hezbollahparlementslid”

Op verschillende plaatsen in de Libanese hoofdstad Beiroet zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Daarbij zouden opnieuw gewonden zijn gevallen, nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land bij een aanval. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal

Lees meer »

“Mag ik uitstappen?”: Julio stomverbaasd wanneer dief om hulp smeekt na mislukte poging om zijn sportwagen te stelen

De Amerikaanse Julio Solano stuitte maandag op een ongebruikelijke situatie in een parkeergarage in Florida. Een vreemde man zat opgesloten in zijn Chevrolet Corvette, vermoedelijk omdat die de wagen probeerde stelen. De dief, de later door de politie werd geïdentificeerd als de 33-jarige Ravesh Rabindranauth, probeerde nog uit zijn benarde situatie te geraken door Solano om hulp te smeken, maar

Lees meer »

Bewoners Rollegemkapelsestraat genieten van buurtfeest

De voorbije zomer werden er in de gemeente weer tal van buurt-en straatfeesten georganiseerd. Zo ook in de Rollegemkapelsestraat, de verbindingsweg tussen het centrum van Sint-Eloois-Winkel en Rollegem-Kapelle. De bewoners genoten van een gezellig buurtfeest. Een grote groep bewoners kwam samen om er bij een hapje en een drankje bij te praten en te vertellen
The post Bewoners Rollegemkapelsestraat

Lees meer »

Oliebollenkraam (en nog veel meer) op de septemberkermis in Lichtervelde

Vanaf vrijdag 20 september opent de kermis op de markt. In de feesttent worden tal van activiteiten georganiseerd, en aan het Gildhofplein start op zaterdag de Gildhofkoersen. Nieuw dit jaar is de lambada en uiteraard, een oliebollenkraam. KFCL Festival In de feesttent wordt het startschot gegeven door de Seniorenadviesraad, die om 14 uur een kaarting
The post Oliebollenkraam (en

Lees meer »

Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A) hoopt op deugddoende zege: “Zitten in het hoekje van de slagen”

De competitie startte niet onaardig voor de jongens van coach Geert Versavel. Een puntendeling tegen Eendracht Hooglede deed het beste verhopen. Daarna werd de kustformatie met de neus op de feiten gedrukt: twee opeenvolgende verplaatsingen, naar Meulebeke en Ruddervoorde, leverden nul punten op, gepaard gaand met zeven tegentreffers.
The post Doelman Miguel De Block (KFC Heist A – 2A)

Lees meer »

Zussen Marlies en Lien openen de deuren van ‘Barsista’ in Roeselare: “We gaan voor gezonde en verse producten”

Maandag 23 september openen de zussen Lien (30) en Marlies Verhelst (27) de deuren van Barsista langs de Westlaan in Roeselare. In hun nieuwe zaak kunnen mensen genieten van een ontbijt, een lunch of een lekkere koffie. “We gaan voor gezond en vers, maar de gebruikelijke zoetigheden zullen hier zeker niet ontbreken.”
The post Zussen Marlies en Lien openen

Lees meer »

Kobe Lefebvre geselecteerd voor World Youth Choir: “Een hele eer om in dat koor te mogen zingen”

De 26-jarige Kobe Lefebvre uit Beveren-Leie werd als enige Vlaming geselecteerd om deel te nemen aan het World Youth Choir, een internationaal gerenommeerd koor dat samengesteld wordt op basis van internationale audities. Het werd een onvergetelijke ervaring op topniveau.
The post Kobe Lefebvre geselecteerd voor World Youth Choir: “Een hele eer om in dat koor te mogen zingen” appeared

Lees meer »

Cédric Defreyne zit aan vijf overwinningen en 17 podiumplaatsen: “Tevreden maar ook veel laten liggen”

Ondanks dat hij elke dag om 4.30 uur begint te werken etaleert Cédric Defreyne (28) in het regionale circuit een grote regelmaat. De aanwinst van Shifting Gears-Strategica haalde 17 (!) podiumplaatsen en won vijfmaal.
The post Cédric Defreyne zit aan vijf overwinningen en 17 podiumplaatsen: “Tevreden maar ook veel laten liggen” appeared first on KW.be.

Lees meer »