LIVE ST. PAULI – RB LEIPZIG. Vermeeren en Openda mogen invallen bij inspiratieloos Leipzig

Op de vierde speeldag gaat RB Leipzig op zoek naar zijn derde zege in de Bundesliga, waar Sankt-Pauli samen met Bochum en Holstein Keil nog puntenloos is. Geeft Loïs Openda opnieuw blijk van zijn torinstinct en krijgt Arthur Vermeeren, zoals donderdagavond bij Atlético Madrid in de Champions League, opnieuw minuten van bij de aftrap? Leipzig telt 7 op 9 en is samen met Dortmund de eerste achtervolger op het nog perfecte Bayern. 

Meer krantenkoppen in België

“Blaffende pandahonden” in Chinese zoo gaan viraal op sociale media: “Nooit beweerd dat het echte panda’s zijn”

Op sociale media gaan enkele beelden rond van "pandahonden" uit de Chinese dierentuin Shanwei Zoo. De dierentuin voldeed niet aan de criteria om reuzenpanda’s te krijgen en schilderde dan maar enkele chowchow-honden in zwart-witte kleuren. De zoo krijgt veel kritiek, maar volgens de directeur heeft het nooit beweerd dat het echte panda’s zijn. Het is al de tweede keer in

Lees meer »

Getouwtrek rond ‘Lili en Marleen’ tussen VTM en producer gaat door: “Dit is in de eerste plaats een geldkwestie”

Het stormt onder de mansarde van café De Lichttoren. Dertig jaar nadat ‘Lili en Marleen’ het levenslicht zag op VTM – en vijf jaar na de laatste heruitzending – lijkt de reeks vast te zitten in een loopgravenoorlog. Een centen- én prestigekwestie, zo blijkt. “Aanvankelijk twijfelden de zenderbazen of dit in hun programmatie paste.”

Lees meer »

Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open, personeel op tijdelijke werkloosheid

De Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open. Die boodschap kregen de 295 personeelsleden van de Aalsterse fabriek woensdagmiddag te horen van het moederbedrijf in de Verenigde Staten. Voor het personeel verandert er voorlopig niets tegenover vorige week, toen het systeem van tijdelijke werkloosheid werd ingevoerd. “Er is ons gegarandeerd dat de lonen worden doorbetaald”, zeggen de vakbonden.

Lees meer »

Originele promotie voor startdag KLJ

KLJ Gits heeft op een originele manier promotie gemaakt voor de startdag op 28 september. Overal in Gits verschenen er namelijk rare blokken. Het leken wel blokken uit Mario Bros maar het betrof een promostunt van de KLJ. Iedereen die geboren is in 2009 of vroeger is van harte welkom op de startdag op 28
The post Originele promotie

Lees meer »