LIVE OHL-KORTRIJK. OHL start sterk, maar nog geen goals

OH Leuven slikte vorig weekend z’n eerste nederlaag van het seizoen. Thuis kunnen de Leuvenaars altijd iets meer, en dus willen ze ook tegen KV Kortrijk drie punten thuis houden. Ze moeten het wel zonder trainer Oscar Garcia doen, die zit een speeldag schorsing uit. 

Meer krantenkoppen in België

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Courtois houdt Real voor rust recht tegen Stuttgart, tienkoppig Lille kijkt tegen achterstand aan in Lissabon

Op dit moment begint ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Ook Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier staan tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »

Zwitsers wijzen voorstel om natuur beter te beschermen af

De Zwitserse kiezers hebben zich in een referendum met ruime meerderheid uitgesproken tegen een betere bescherming van de biodiversiteit in het land. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksinstituut gfs.bern in opdracht van de Zwitserse televisie. Onder meer de federale regering en de landbouwers vonden het voorstel te verregaand.

Lees meer »

Inbrekers crashen in tuin Zwevezeels kinderdagverblijf na wilde achtervolging, vier jaar cel geëist: “Ze graaiden zelfs cadeautjes mee vanonder de kerstboom”

Twee Servische mannen riskeren voor de Brugse rechtbank elk vier jaar effectieve celstraf voor een hele resem woninginbraken. De politie kon Luka D. (28) en Marko J. (25) op kerstavond klissen na een wilde achtervolging die eindigde in de tuin van een kinderdagverblijf in Zwevezele.
The post Inbrekers crashen in tuin Zwevezeels kinderdagverblijf na wilde achtervolging, vier jaar cel

Lees meer »

Reconstructie voor dood van Annie De Poortere in 1994 van start, verdachte (78) doet niet mee

De reconstructie in de zaak van de dood van Annie De Poortere in 1994 in Sint-Martens-Latem ging woensdagochtend van start zonder de verdachte. De medewerking van de verdachte, haar toenmalige echtgenoot, de 78-jarige H.D., was van doorslaggevend belang omdat zijn verklaring centraal staat en er geen getuigen meer zijn die de man kunnen tegenspreken. Het is nog afwachten wat de

Lees meer »

Borstkliniek van AZ Oostende zeilt voor het goede doel

Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert vzw Stuurvrouw samen met Think Pink de jaarlijkse BENEFLEET in Oostende. Je kunt deelnemen als schipper met je eigen boot of meezeilen in ruil voor een donatie. BENEFLEET zamelt zo geld in voor onderzoek en initiatieven die de behandeling van vrouwen met borstkanker verbeteren. Dit jaar zet
The post Borstkliniek van

Lees meer »