LIVE GENK-DENDER. Match helemaal beslist, invaller Hrosovsky knalt de derde Genkse treffer in doel

Na de midweekmatch tegen Anderlecht staat Racing Genk alleen aan de leiding. De Limburgers zijn al vijf wedstrijden op rij ongeslagen en willen ook tegen Dender de drie punten pakken. Kan de promovendus nog eens stunten? 

Meer krantenkoppen in België

Is Sint-Niklaas klaar voor burgemeester Conner Rousseau? Wij trokken de straat op: “Ik verschiet ervan hoeveel ‘overlopers’ van andere partijen ik spreek”

Wordt Conner Rousseau op zondag 13 oktober burgemeester in Sint-Niklaas? Zelden kan het een Vlaming schelen wie er in een andere gemeente de sjerp omdoet, maar die vraag prikkelt wél. Onze reporter Sander Van den Broecke nam de afslag tussen Gent en Antwerpen, en liep twee dagen rond in een stad van 80.000 mensen waar de ontevredenheid over de aanwezigheid

Lees meer »

“Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken”

Tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne zorgde Garry Hagger dat het publiek genoot van zijn show. De zanger zong o.a. ‘Het Allermooiste’, maar ook ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’, enz.
The post “Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien”

Als een jeugdspeler van Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk trok Gary Magnée naar de Oostkantons. Halfweg augustus maakte de Luikenaar de overstap van Eupen naar Cercle. “Hij is behendig, snel met de bal en waardevol in verdedigend werk.”
The post Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie doden en zeventien gewonden bij bosbranden in Portugal

Bij bosbranden in de regio rond de Portugese stad Aveiro zijn al zeker drie mensen om het leven gekomen. Een brandweerman was zondagavond al bezweken aan een hartaanval tijdens de bluswerkzaamheden. Maandag werden ook de lichamen van twee andere slachtoffers geborgen, bericht persbureau Lusa op basis van de civiele bescherming. Bij de bosbranden raakten ook al 17 leden van de

Lees meer »

“Schoonste plek langs de autostrade”: Iepers straattheaterduo Kartje Kilo lost muzikale ode aan Nazareth

Kartje Kilo loste vrijdag hun nieuwste single Nazareth. De video werd opgenomen aan hun favoriete tankstation langs de E17. “Dit keer geen feesthit, maar een chill cruisenummer om af te spelen in de auto en te stoppen op de mooiste plek langs de E17”, zegt Johan Feys, de helft van het Ieperse straattheaterduo.
The post “Schoonste plek langs de

Lees meer »