LIVE GENK-DENDER. Limburgers op voorsprong, topschutter Tolu frommelt de bal in doel

Na de midweekmatch tegen Anderlecht staat Racing Genk alleen aan de leiding. De Limburgers zijn al vijf wedstrijden op rij ongeslagen en willen ook tegen Dender de drie punten pakken. Kan de promovendus nog eens stunten? 

Meer krantenkoppen in België

Geen winnaar in OH Leuven – Kortrijk (1-1)

OH Leuven en KV Kortrijk hebben zondagavond de punten gedeeld in de afsluiter van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League. Het werd 1-1. Konan N’Dri (62.) wiste voor de thuisploeg de openingstreffer van Dion De Neve (56.) uit. OH Leuven (11 ptn) is in de tussenstand elfde, Kortrijk (8 ptn) blijft als veertiende in de gevarenzone.
The

Lees meer »

Topsporthal Gent wordt skateboardparcours voor internationale wedstrijd: “Ruim 100 deelnemers, van beginners tot Olympiërs”

In Gent vindt de World Cup Skateboarding plaats, in de discipline ‘street’. In de Topsporthal is een parcours gebouwd waar internationale skaters (van 10 tot 35 jaar) het tegen elkaar opnemen. Zij tonen hun beste kunstjes op trappen, leuningen, betonnen constructies en andere obstakels. "Iedereen kan meedoen en zich meten met de sterren", klinkt het.

Lees meer »

Vijfde boek van Alveringemnaar Marc (74): “Garde was vriend van het volk”

Eind september verschijnt het vijfde boek van Marc Wackenier (74) uit de Hoogstraat. In ‘Van baljuw tot champetter’ gaat hij op zoek naar de veldwachters in de negen dorpen van Alveringem die van aan de Franse revolutie tot aan de politiehervorming in 2000 voor orde en tucht zorgden. Een sappig onderwerp!
The post Vijfde boek van Alveringemnaar Marc (74):

Lees meer »

Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs

Julie Vanloo heeft met haar WNBA-team Washington Mystics een slechte zaak gedaan in de jacht op het achtste en laatste ticket voor de play-offs. In eigen huis verloor de ploeg op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met 71-87 van leider New York Liberty.
The post Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs appeared

Lees meer »

Dodental door noodweer in Centraal-Europa loopt op tot 21

Het noodweer in Centraal- en Oost-Europa is nog niet achter de rug. De situatie in het zwaar getroffen grensgebied tussen Polen en Tsjechië is weliswaar verbeterd, maar stroomafwaarts wordt nu gevreesd voor nieuwe overstromingen. Vooral in Wroclaw (Polen) aan de Oder en in Bratislava (Slovakije) en Boedapest (Hongarije) aan de Donau wordt de adem ingehouden. Inwoners van het Poolse stadje

Lees meer »

Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A)

De festiviteiten rond het honderdjarig bestaan hebben Dosko Sint-Kruis allicht een boost gegeven. In de competitie werd nog niet verloren en alle kernleden blaken van vertrouwen. Nu wacht de derby op bezoek bij Daring Brugge, dat nog geen enkel punt sprokkelde.
The post Bjorn Caenepeel leeft zich uit als T2 bij Dosko Sint-Kruis (2A) appeared first on KW.be.

Lees meer »