LIVE CLUB BRUGGE-AA GENT. Ook meteen na rust een opdoffer voor blauw-zwart! Gandelman jaagt de 0-3 hoog in doel

‘De Slag om Vlaanderen’. Club Brugge en AA Gent willen allebei de voeling met leider Racing Genk niet verliezen. Krijgen we een goeie match op Jan Breydel? Club kreeg de beste kansen, maar het is AA Gent dat met 0-3 leidt. 

Meer krantenkoppen in België

Ontslag Van Immerseel slaat in als een bom: “Reus uit klassieke muziek kon niet loslaten”

Het Brugse orkest Anima Eterna heeft de banden met oprichter en bezieler Jos Van Immerseel (78) radicaal doorgeknipt na "aanhoudend agressief gedrag" en "het niet nakomen van zakelijke afspraken". "Het nieuws slaat in als een bom. Anima Eterna zoekt al jaren andere mensen om het orkest te leiden, maar Jos bleef altijd een bepalende rol spelen", reageert Klara-presentator Marc Janssens.

Lees meer »

Mister Withlove is eerste afvaller van ‘The Masked Singer’ en wordt ontmaskerd

Vanavond barst ‘The Masked Singer’-gekte weer helemaal los, met in totaal 14 nieuwe gemaskerde bekendheden die hun échte identiteit zo lang mogelijk verborgen willen houden. De eerste zes figuren trappen het vierde seizoen met héél veel goesting af: Giraf, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok, Zeeduivel en Boom. Jens Dendoncker (34) mag voor de tweede keer de show hosten. Speur

Lees meer »

Goud én brons op dag één voor België: de uitslagen en het resterende programma van het WK wielrennen

Dag één op het WK wielrennen in Zürich zit erop. En ons land schoot in de eerste disciplines tegen de klok geweldig uit de startblokken. Met Remco Evenepoel (24) die zijn status van topfavoriet waarmaakte en Julie De Wilde (21) die brons veroverde bij de beloften. Ontdek hieronder alle uitslagen, het resterende programma én de medaillespiegel – waar België op

Lees meer »

Man uit Diest wanhopig op zoek naar specifieke speelgoedzwaantjes voor dochter met beperking: “Houden ons hart vast als het stuk gaat”

Inwoner van Diest Xavier Lesenne is wanhopig op zoek naar heel bijzondere speelgoedzwaantjes. Het witte zwaantje is het favoriete speelgoed van zijn dochter met een mentale beperking. Omdat ze er zo aan gehecht is, kocht hij elk exemplaar dat hij kon vinden. "Maar er blijft er maar eentje over. We houden ons hart vast als dat stuk gaat", zegt Xavier.

Lees meer »

Advocaten ex-sluismeester zaaien twijfel in sabotagezaak: “Hij kan het onmogelijk geweest zijn en verdient de vrijspraak”

Op het proces rond de sabotage van zes sluizen in het poldergebied, blijft ex-sluismeester S.D. (42) zijn onschuld uitschreeuwen. Volgens zijn advocaten stemmen de gsm-gegevens niet overeen met het moment van de manipulaties. “Hij kan het dus onmogelijk geweest zijn”, klonk het. Tijdens zijn verhoor legde de Zuienkerkenaar wel vreemde verklaringen af en dát deed bij de rechter wel vragen

Lees meer »