Koning Filip en prinses Eléonore fietsen door Mechelen

Koning Filip is zondagmiddag samen met zijn dochter prinses Eléonore enkele kilometers door de Dijlestad gefietst. Dat gebeurde naar aanleiding van Autoloze Zondag. De vorst nam zijn tijd om met enkele mensen te spreken op de Mechelse Grote Markt.

 

Meer krantenkoppen in België

Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem

Zondag 15 september was voor Lea De Meyere (90) uit Sint-Joris Beernem toch wel een bijzondere dag. Ze ontving haar familie in het Urban Café van Bulskampveld. Dit was ook het moment om het viervoudig viergeslacht te vereeuwigen.
The post Lea De Meyere (90) viert viervoudig (!) viergeslacht in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitse grenscontroles verliepen “zonder incidenten” in eerste week

De eerste dagen van de Duitse grenscontroles aan de grensovergangen met Frankrijk, Luxemburg en België zijn volgens de federale politie in deelstaten Rijnland-Palts en Saarland zonder grote incidenten verlopen. “We hebben arrestaties verricht die de controles rechtvaardigen”, zei een woordvoerder van de federale politie in Trier, de stad in Rijnland-Palts.

Lees meer »

Oldtimerclub houdt herdenkingsrit voor ‘Stoere Wout’: “Hij kreeg de kans niet om zijn vleugels uit te spreiden, nu nemen we hem symbolisch mee”

Een vijftigtal leden van The Oldies Car Club, een oldtimerclub opgericht in de jaren ’80 en met een clublokaal in Oostkamp, nam vandaag – zondag – deel aan een rit die georganiseerd werd om de herinnering levendig te houden aan Wout Van Massenhove. Deze 12-jarige jongen uit Bekegem verloor op 29 juni 2023 zijn moedige strijd tegen kanker.
The

Lees meer »