KIJK. Kesha verandert songtekst over Sean ‘Diddy’ Combs in hit ‘TiK ToK’ na arrestatie van rapper

Zangeres Kesha (37) heeft een video op TikTok gepost waarin ze de tekst over rapper Sean ‘Diddy’ Combs (54) van haar hitsong ‘TiK ToK’ (2010) heeft aangepast. Ze reageert hiermee op het nieuws van de arrestatie van Combs op verdenking van sekshandel en afpersing. 

Meer krantenkoppen in België

Ontslag Van Immerseel slaat in als een bom: “Reus uit klassieke muziek kon niet loslaten”

Het Brugse orkest Anima Eterna heeft de banden met oprichter en bezieler Jos Van Immerseel (78) radicaal doorgeknipt na "aanhoudend agressief gedrag" en "het niet nakomen van zakelijke afspraken". "Het nieuws slaat in als een bom. Anima Eterna zoekt al jaren andere mensen om het orkest te leiden, maar Jos bleef altijd een bepalende rol spelen", reageert Klara-presentator Marc Janssens.

Lees meer »

Verschillende doden bij nieuw kartelgeweld in Mexico

Bij geweld in de Mexicaanse deelstaat Sinaloa, in het noordwesten van het land, zijn zaterdag een tiental mensen gedood. Het gebied wordt verscheurd door geweld tussen twee rivaliserende drugskartels. In totaal hebben de gevechten de afgelopen twaalf dagen aan zeventig personen het leven gekost.

Lees meer »

CD&V stuurt aan op nieuwe hoorzittingen rond abortus

Met CD&V komt er “nooit” een uitbreiding van de termijn voor abortus naar 18 weken. Dat heeft CD&V-Kamerlid Nawal Farih donderdag gezegd bij Villa Politica. Maar voor Farih gaat er te veel aandacht naar de discussie over de termijn. “We moeten het niet hebben over de termijn. Het debat moet gaan over zorgen voor zo min mogelijk ongewenste zwangerschappen in

Lees meer »

“Het hele beveiligingsteam is ontslagen”: koning Charles zet radicale stappen om prins Andrew uit zijn huis te zetten

De spanningen tussen koning Charles (75) en prins Andrew (64) gaan naar een hoogtepunt. Het is geen geheim dat de koning wil dat zijn broer de Royal Lodge verlaat, omdat hij deze veel te extravagant vindt voor Andrew. Die verloor zijn koninklijke taken vanwege zijn banden met seksdelinquent Jeffrey Epstein. Toch weigert de hertog te verhuizen. Koning Charles zet zijn

Lees meer »

“Sean ‘Diddy’ Combs staat onder toezicht in de gevangenis om zelfmoordpoging te voorkomen”

Sean ‘Diddy’ Combs (54) staat onder streng toezicht in de gevangenis, zo melden bronnen aan de Amerikaanse media. “Preventieve maatregelen zijn genomen om te voorkomen dat hij zelfmoord pleegt,” aldus ‘People’. De rapper blijft opgesloten in afwachting van zijn proces, waarover steeds meer details naar buiten komen. Zo zouden Hollywoodsterren die aanwezig waren op een van zijn seksfeestjes opgeroepen kunnen

Lees meer »

Kaat (20) schreef zich in voor ‘Switch’ toen ze herstelde van kanker: “Met winst wil ik een goed feestje geven en deel schenken aan het goede doel”

In de populaire VRT 1-quiz ‘Switch’ schittert deze week Kaat De Rauw (20) uit Anzegem. De studente vroedkunde is in remissie nadat er begin vorig jaar lymfeklierkanker werd vastgesteld. “Ik wilde met mijn deelname ook kanker bij jonge mensen bespreekbaar maken.”
The post Kaat (20) schreef zich in voor ‘Switch’ toen ze herstelde van kanker: “Met winst wil ik

Lees meer »

Mark Pollentier duwt lijst Eerlijk en bezorgd

Nadat hij in oktober 2020 stopte met zetelen voor de N-VA in de gemeenteraad ging Mark Pollentier verder als onafhankelijk raadslid. Het was uitkijken welke richting de politicus, die al 12 jaar zetelt, zou uitgaan. Hij kiest resoluut voor de lijst Eerlijk en bezorgd van Rita Tyvaert.
The post Mark Pollentier duwt lijst Eerlijk en bezorgd appeared first on

Lees meer »

Kitten staat plots op menu van tijgers wanneer het in hun verblijf valt, maar dat is buiten personeel van zoo gerekend

In de Johor Zoo in Maleisië beleefden bezoekers en medewerkers begin deze maand een spannend moment. Twee tijgers omsingelden een kitten dat in hun verblijf was gevallen en dreigden het hulpeloze diertje op te eten. Het jonge katje moest muisstil in een goot blijven zitten, terwijl omstaanders de roofdieren probeerden verdrijven. Het personeel slaagde er uiteindelijk in om de tijgers

Lees meer »

Tieltse Scouts organiseren weer Dagdisco en Déjà Vu

Het jaarlijkse feestweekend van de Tieltse Scouts staat voor de deur. Traditiegetrouw wordt in het weekend na de startdag op vrijdag uitgepakt met een dagdisco, terwijl er op zaterdag op een iets ouder publiek gemikt wordt. Nieuw is dat er dit jaar een tweede podium bij komt en dat er niet meer met drankbonnetjes gewerkt wordt.
The post Tieltse

Lees meer »

Adrien Devriendt (22) is Belgisch kampioen bij de beloften op de 400 meter sprint

Op het voorbije Belgisch kampioenschap atletiek voor beloften in Ninove liep Adrien Devriendt tussen een sterk deelnemersveld in 47’10” naar de nationale titel op de 400 meter. “Ik deed mijn wedstrijd zoals ik die op voorhand gepland had.”
The post Adrien Devriendt (22) is Belgisch kampioen bij de beloften op de 400 meter sprint appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen strafvermindering voor zinloos geweld op kerstmarkt in Brugge

Een 19-jarige Beernemnaar is in beroep veroordeeld tot vier maanden celstraf gekregen voor zinloos geweld op de Brugse kerstmarkt. Voor drugsbezit in de gevangenis kreeg hij er nog eens tien maanden cel bovenop.
The post Geen strafvermindering voor zinloos geweld op kerstmarkt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gerechtelijk onderzoek geopend naar agente die man doodschoot aan ziekenhuis Dendermonde, slachtoffer was geboeid 

Er is een gerechtelijk onderzoek geopend naar het dodelijk schietincident aan het ziekenhuis van Dendermonde. Een politieagent schoot daar afgelopen weekend op de parking een man dood die een psychose had. Het slachtoffer was al geboeid toen hij werd neergeschoten. De voorlopige aanklacht van het onderzoek is ‘onopzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg’. Het is onduidelijk of

Lees meer »