Hot Wheels Monster Trucks pakt in het Antwerpse Sportpaleis uit met een gloednieuw thema: “Glow-N-Fire’

De Glow Party van Hot Wheels Monster Trucks Live™ in het Antwerpse Sportpaleis was een schot in de roos, met maar liefst vier uitverkochte shows. Met Glow-NFire, het nieuwe thema van 2025, brengt Hot Wheels Monster Trucks Live™ de show naar een (nog) hoger niveau. Dit spectaculaire avontuur belooft fans de vertrouwde sensatie en vreugde, maar met een extra vurige dimensie. Bereid je voor op nog meer vuur en actie tijdens de ultieme monstertruckshow op 29 en 30 maart 2025 in het Sportpaleis van Antwerpen.

Met Glow-N-Fire, geproduceerd door Family Entertainment Live, brengt Hot Wheels Monster Trucks Live™ de show naar een hoger niveau. Alle favoriete Hot Wheels Monster Trucks van de fans, van Mega Wrex™, Tiger Shark™, HW 5-Alarm™ en Bone Shaker™ tot Bigfoot® en Gunkster™, worden tot leven gebracht. Tijdens Glow-N-Fire doet ook de nieuwe Skelesaurus™, de reus die zijn fossiele kracht ontketent, zijn intrede. Het publiek is getuige van een spectaculaire transformatie van een robot en de de acrobatische stunten van het Hot Wheels Monster Trucks Live Freestyle Motocross Team.

Met twee gloednieuwe concepten, Power Smashers Pre-Show Party en Pre-Show VIP Backstage Experience, tilt Hot Wheels Monster Trucks Live de bezoekersbeleving naar een hoger niveau. De Power Smashers Pre-Show Party start tweeënhalf uur voor elk spektakel en geeft fans toegang tot de arena. Tijdens deze bijzondere ervaring kan het publiek de waanzinnige designs en epische afmetingen van de Hot Wheels Monster Trucks van dichtbij bewonderen en handtekeningen van hun favoriete chauffeurs en artiesten verzamelen.

Tijdens de Pre-Show VIP Backstage Experience krijgt het publiek een exclusieve rondleiding van de gastheren van Hot Wheels Monster Trucks Live. Maar het is meer dan een glimp achter de schermen, het publiek ontvangt een VIP Hot Wheels Monster Trucks Live Official Souvenir Merchandise Bundle en krijgt exclusieve toegang tot de Power Smashers Pre-Show Party. De Hot Wheels Monster Trucks Live-tournee is een samenwerking tussen Mattel en Raycom-Legacy Content Company, LLC, een dochteronderneming van Family Entertainment Holdings, LLC. (PADI)

Tickets en info via www.hotwheelsmonstertruckslive.com.

The post Hot Wheels Monster Trucks pakt in het Antwerpse Sportpaleis uit met een gloednieuw thema: “Glow-N-Fire’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wall Street eindigt licht lager na rentebesluit Federal Reserve

De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag licht lager gesloten, nadat de Federal Reserve – de Amerikaanse centrale bank – de rente met een half procentpunt had verlaagd. Wall Street had na het rentebesluit een korte opleving, maar zakte weg tijdens de toespraak van Jerome Powell. Volgens de Fed-voorzitter moet niet worden verondersteld dat de verlaging met een half procentpunt

Lees meer »

FC Gullegem Dames schiet straks uit de startblokken

De nieuwbakken damesploeg van FC Gullegem (3de provinciale) staat te trappelen van ongeduld om aan de competitie te beginnen. De voorbereiding was alleszins veelbelovend. Maar pas vanaf volgende week zondag op Staden gaat het om de knikkers. Verantwoordelijke Véronique Sayoen is in ieder geval laaiend enthousiast. Voor haar kan de competitie er niet snel genoeg
The post FC Gullegem

Lees meer »

Joy Vanmellaerts second runner up bij Miss Grace Benelux

In Diest vond de finale van Miss Grace Benelux ’24 plaats. Manon Verbrugghe uit Marke won de wedstrijd, maar ook Joy Vanmellaerts mag niet klagen. Naast de titel van Second Runner Up, zeg maar tweede eredame, won ze daarnaast nog drie awards. “Natuurlijk ben ik heel blij met mijn derde plaats, want zoals ik al
The post Joy Vanmellaerts

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen

Orobad is een sportieve vereniging die openstaat voor jong en oud. De vereniging werd 25 jaar geleden gesticht door Urbain Delaplace. Hij was ook de eerste voorzitter en werd later opgevolgd door de huidige voorzitter Paul Vanoutrive.
The post Orobad mag 25 kaarsjes uitblazen appeared first on KW.be.

Lees meer »