Hoe metronoom Remco Evenepoel nauwkeuriger is dan een Zwitsers uurwerk

“Woehoew. Here is the big champion.” Zo werd Remco Evenepoel (24) verwelkomd door Filippo Ganna na het behalen van zijn tweede wereldtitel tijdrijden op rij. Zijn wonderjaar blijft duren. Evenepoel noemde het zeker niet zijn beste tijdrit, maar dat hij zonder wattagemeter exact de tijd (53 minuten) reed die hij vooraf in gedachten had, is het strafste wat we hem dit jaar hebben zien doen. 

Meer krantenkoppen in België

Eutraco start bouw van enorm logistiek centrum van 30 miljoen euro in Hooglede: “Eerste klimaatneutraal logistiek gebouw in Hooglede”

Logistieke speler Eutraco en Vulsteke Bedrijfsgebouwen gaven maandag in de Roger Deceuninckstraat in Hooglede het startschot van de bouw van een enorm klimaatneutraal magazijn van 30.000 m². De ene helft van die oppervlakte is voor Eutraco zelf, de andere helft zal verhuurd worden aan PostNL. Het gaat om een investering van liefst 30 miljoen euro.
The post Eutraco start

Lees meer »

“Hij is de Messi, Ronaldo en Maradona van het keepen”: ‘man van de match’ Courtois overladen met lof na nieuwe glansprestatie

Met dank aan (alweer) een ijzersterke Thibaut Courtois. Titelverdediger Real Madrid heeft zijn Champions League-campagne geopend met een 3-1-overwinning tegen Stuttgart. Courtois werd dankzij enkele straffe saves uitgeroepen tot ‘man van de match’ en dat leidde ook tot lofzangen van analisten en de Spaanse pers. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

“Meer dan 2.000 gewonden en meerdere doden” door aan Israël toegeschreven ontploffingen van Hezbollah-beepers

Honderden leden van de Libanese Hezbollah-militie zijn dinsdag gewond geraakt toen hun beepers en ander communicatiemateriaal zoals walkietalkies plots tegelijk ontploften. Volgens de groepering zijn bij de “mysterieuze” ontploffingen ook zeker drie mensen om het leven gekomen, waaronder een jong meisje. Verschillende bronnen beweren dat de explosies het gevolg zijn van “Israëlische piraterij”, maar in een officiële verklaring laat Hezbollah

Lees meer »

Luc (87) is langst levende Belg met donorhart: “De voorbije 37 jaar waren een reis van dankbaarheid”

Luc Dewispelaere (87) leeft al sinds 1987 met een hart van iemand anders en is daarmee de langst levende Belg met een donorhart. Naar aanleiding van de Week van het Hart werd hij in zijn thuisgemeente Ruiselede gehuldigd door het gemeentebestuur, samen met zijn familie. Opmerkelijk is dat zijn kleindochter Joke (33) werkt als hartchirurg.
The post Luc (87)

Lees meer »

Gezinsbond organiseert garageverkoop

Op zaterdag 28 september organiseert de Gezinsbond Eernegem een garageverkoop. Deelnemers kunnen hun spullen verkopen vanuit hun garage of op de oprit. Kopers ontvangen een lijst met de adressen van de deelnemende locaties. Gezinsbond-leden kunnen zich inschrijven tegen 3 euro, terwijl niet-leden 6 euro betalen. Stort je bijdrage op rekeningnummer BE21 0011 7909 3503 van
The post Gezinsbond organiseert

Lees meer »