Hoe de escalatie tussen Israël en Hezbollah de regio op de rand van catastrofe brengt en ook impact heeft op de kansen van Kamala Harris

Met raketvuur heen en weer blijft het conflict tussen Israël en de Libanese Hezbollah escaleren. Een oorlog kan grote gevolgen hebben voor Libanon, Israël, de regio en de Amerikaanse presidentskandidate Kamala Harris.

 

Meer krantenkoppen in België

“Even erg als Jeffrey Epstein”: agenten onthullen verontrustende details over sekskamers van Sean ‘Diddy’ Combs

Er zijn inmiddels meer details bekend over de zogenaamde sekskamers in het huis van Sean ‘Diddy’ Combs. Volgens een federale bron waren de kamers in zijn huis in Miami gevuld met seksspeeltjes, bondage-uitrusting, verborgen camera’s en lingerie. “Het was te vergelijken met de zaak van Jeffrey Epstein”, vertelt een agent aan ‘The New York Post’.

Lees meer »

Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken”

Bobcat Wielsbeke One boekte vorig weekend zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Mibac Middelkerke werd met een veertiger opzij gezet. Dit weekend komt B-Ballers Diksmuide op bezoek in Sporthal Hernieuwenburg.
The post Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen winnaar in OH Leuven – Kortrijk (1-1)

OH Leuven en KV Kortrijk hebben zondagavond de punten gedeeld in de afsluiter van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League. Het werd 1-1. Konan N’Dri (62.) wiste voor de thuisploeg de openingstreffer van Dion De Neve (56.) uit. OH Leuven (11 ptn) is in de tussenstand elfde, Kortrijk (8 ptn) blijft als veertiende in de gevarenzone.
The

Lees meer »

Na pleidooi van fans: VTM zal ‘De Pfaffs’ vanaf 30 september dan toch heruitzenden

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2.

Lees meer »

Iepers vestinglandschap in Ieper krijgt er vier volkstuinen bij

Met de recente aankoop van 4 bijkomende volkstuinen bevestigt het bestuur haar engagement rond de verdere opwaardering van het vestinglandschap. De verwerving van deze volkstuinen met een gezamenlijke oppervlakte van 1500 m² vormt een nieuw hoofdstuk voor het natuur- en groenbeleid langs de zuidkant van de binnenstad.
The post Iepers vestinglandschap in Ieper krijgt er vier volkstuinen bij appeared

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hezbollah kondigt “nieuwe fase” in strijd met Israël aan

Israëlisch president Isaac Herzog heeft in een interview met ‘Sky News’ ontkend dat zijn land betrokken is bij de ontploffing van duizenden biepers en walkietalkies van Hezbollah afgelopen week. Israël heeft zaterdagavond en zondagochtend grootschalige bombardementen uitgevoerd op Libanon. Sinds zaterdagnamiddag hebben Israëlische straaljagers zo’n vierhonderd doelwitten bestookt van de militante Libanese beweging Hezbollah, aldus het Israëlische leger. Hezbollah meldde

Lees meer »

Stijn en Audrey bouwen Furnevent voor één nacht om tot discotheek: “Stripshows tussen het publiek”

Onder de noemer The Blitz Projects willen Stijn Voeten en Audrey Frederic de discotheekbeleving van weleer herintroduceren. Niemand minder dan ‘Mr. Zillion’ Frank Verstraeten komt in Furnevent draaien, omgeven door laserstralen en strippers. Alleen meerderjarigen zijn toegelaten en het feestje gaat door tot 5 uur.
The post Stijn en Audrey bouwen Furnevent voor één nacht om tot discotheek: “Stripshows

Lees meer »