Het Sportpaleis werd een danstempel, tot Moby er plots de stekker uit trok

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe speeltoestellen op wijkspeelpleintjes

Op voorstel van de wijkraden Gistel Centrum en Gistel Oost heeft het stadsbestuur geïnvesteerd in kindvriendelijke omgevingen. Zo werden op verschillende wijkspeelpleintjes nieuwe speeltoestellen geplaatst. “Deze toevoegingen zijn bedoeld om de speelervaring voor kinderen in de buurt te verbeteren en hen een veilige en leuke plek te bieden om te spelen”, klinkt het eensgezind vanuit
The post Nieuwe speeltoestellen

Lees meer »

Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs

Julie Vanloo heeft met haar WNBA-team Washington Mystics een slechte zaak gedaan in de jacht op het achtste en laatste ticket voor de play-offs. In eigen huis verloor de ploeg op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met 71-87 van leider New York Liberty.
The post Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs appeared

Lees meer »

Nieuwe voetgangers- en fietsersbrug over Leie geïnstalleerd in Menen

Menen is een nieuwe brug rijker. Onder grote belangstelling van zowel voorbijgangers als lokale politici, werd de gloednieuwe fietser- en voetgangersbrug over de Leie geïnstalleerd. Een eerste hoofdstuk wordt hiermee afgesloten, al moet het grote werk nog beginnen. “De Menenaars zien nu in het echt dat de werken wel degelijk vooruit gaan.”
The post Nieuwe voetgangers- en fietsersbrug over

Lees meer »

Hoofdverdachte in hallucinante Franse serieverkrachtingszaak bekent: “Ik ben een verkrachter”

De hoofdverdachte in de hallucinante serieverkrachtingszaak die Frankrijk al weken in de ban houdt, heeft bekend dat hij zijn toenmalige vrouw verkracht en misbruikt heeft. “Ik ben een verkrachter, net als de anderen in deze zaal”, zei Dominique Pélicot verwijzend naar zijn medeverdachten in de rechtbank. Hij legde daar voor het eerst een verklaring af, nadat hij enige tijd afwezig

Lees meer »

Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem

Op de Expresweg in Waregem is vrijdagvoormiddag een vrachtwagen blijven haperen aan de spoorwegbrug. De onderkant van de brug liep behoorlijk wat schade op. Het treinverkeer tussen Kortrijk en Waregem is onderbroken tot de stabiliteit gecontroleerd kan worden.
The post Vrachtwagen botst tegen spoorwegbrug over Expresweg: geen treinen tussen Kortrijk en Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc (87) is langst levende Belg met donorhart: “De voorbije 37 jaar waren een reis van dankbaarheid”

Luc Dewispelaere (87) leeft al sinds 1987 met een hart van iemand anders en is daarmee de langst levende Belg met een donorhart. Naar aanleiding van de Week van het Hart werd hij in zijn thuisgemeente Ruiselede gehuldigd door het gemeentebestuur, samen met zijn familie. Opmerkelijk is dat zijn kleindochter Joke (33) werkt als hartchirurg.
The post Luc (87)

Lees meer »

Stad Lommel stelt uitbater vakantiepark Parelstrand in gebreke: “Niet langer juiste vergunning voor aanwezige asielcentrum”

De stad Lommel heeft Groep Oostappen, de uitbater van vakantiepark Parelstrand, in gebreke gesteld. In het vakantiepark is sinds november 2021 een asielcentrum gevestigd, er verblijven zo’n 750 mensen. Omdat het asielcentrum er al zo lang is, heeft de uitbater daar een nieuwe vergunning voor nodig, zegt de stad. Oostappen betwist dat. Lommel wil wel een nieuwe vergunning afleveren, maar

Lees meer »