“Drie slachtoffers en één schuldige”: Anderlecht-fans viseren nu voorzitter Wouter Vandenhaute

Een striemend fluitconcert na het magere gelijkspel tegen Charleroi. Het Anderlecht-publiek trok andermaal gefrustreerd naar de uitgang van het Lotto Park. Deze keer werd ook voorzitter Wouter Vandenhaute geviseerd door een deel van de aanhang. 

Meer krantenkoppen in België

Gistelnaars geven jaarlijkse expo Mercurius mee vorm

Kunstkring Mercurius uit Leffinge stelt voor de 49ste keer tentoon op zaterdag 5 en zondag 6 oktober in zaal De Zwerver. Maar wat hebben vier Gistelnaars met dit bijna-jubileum te maken?
The post Gistelnaars geven jaarlijkse expo Mercurius mee vorm appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rapper Diddy onder zelfmoordtoezicht geplaatst

Sean ‘Diddy’ Combs is in de gevangenis in New York onder zelfmoordtoezicht geplaatst. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het gaat om een preventieve maatregel omdat de rapper erg is geschrokken na zijn arrestatie eerder deze week.

Lees meer »

Groeve Grote Berg in Riemst definitief beschermd: “Goede zaak voor de inwoners die erboven wonen”

Mergelgroeve Grote Berg in Zussen, in Riemst, wordt definitief beschermd, als monument maar ook als cultuurhistorisch landschap. Dat heeft Vlaams minister Mathias Diependaele (N-VA), bevoegd voor onroerend erfgoed, beslist. De mergelgroeve, 60 ha groot, kreeg eerder al een voorlopige bescherming. Boven de groeve liggen 148 eigendommen. Ook voor de eigenaars van die eigendommen is de bescherming goed nieuws.

Lees meer »

Hoogstraten VV en KVK Tienen houden elkaar in evenwicht na intense topper in Eerste Afdeling

Zaterdagavond vond in de Eerste Afdeling een intenste wedstrijd plaats tussen Hoogstraten en Tienen, respectievelijk de nummer vier en vijf in het klassement. Beide teams hielden elkaar in evenwicht en kwamen niet tot scoren. Zondag kan u exclusief op HLN de voetbalwedstrijd tussen KVV Zelzate en KSV Oudenaarde volgen. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar verandering in

Lees meer »