Derde zege voor koploper Oostende in de BNXT League basketbal

Oostende heeft zondag zijn derde overwinning op rij geboekt in de BNXT League basketbal. De kampioen haalde het met ruime 61-102-cijfers bij QSTA United.

Oostende nam in Bemmel snel afstand van QSTA United. Aan de rust stond het 36-58, na de pauze liep de kustploeg meer dan 40 punten uit. Tim Allen (22 punten) en Davion Mintz (17 punten en 9 rebounds) waren de uitblinkers.

Oostende staat in het klassement zo alleen op kop, met drie overwinningen en een wedstrijd meer gespeeld dan alle andere teams. Zwolle, Kortrijk en Limburg United volgen met twee zeges uit twee duels. Aalst deelt de rode lantaarn met twee verliespartijen met BAL Weert en Feyenoord.

The post Derde zege voor koploper Oostende in de BNXT League basketbal is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vijftien doden na instorting van gebouw in Sierra Leone

Bij de instorting afgelopen maandag van een gebouw van zeven verdiepingen in Freetown, de hoofdstad van Sierra Leone, zijn al vijftien doden gevallen. Vijf van hen zijn kinderen jonger dan 5. Er zijn intussen ook acht mensen, onder wie twee jongens jonger dan 5, levend vanonder het puin gehaald. Dat blijkt donderdag uit een nieuwe balans van de hulpdiensten.

Lees meer »

China hackte honderdduizenden slimme apparaten, waarschuwt FBI

Chinese staatshackers hebben meer dan 260.000 apparaten gehackt om ze te kunnen gebruiken voor grote cyberaanvallen, waarschuwen de autoriteiten van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Daaronder zijn volgens de diensten ongeveer 2700 apparaten in Nederland. Het Nationaal Cyber Security Centrum van het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid meldt ook dat enkele duizenden apparaten in

Lees meer »

Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan

Jos van Immerseel, de dirigent van het Brugse orkest Anima Eterna die maandag aan de deur werd gezet, heeft de Antwerpse strafpleiter Walter Damen in de arm genomen. De advocaat spreekt van lasterlijke aantijgingen waarvoor juridisch stappen worden ondernomen.
The post Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag

Politie Oostende maakt zich op voor de tweede editie van de Politiedag. Op zondag 22 september kan het brede publiek verschillende disciplines en de werking van de politie van dichtbij ontdekken.
The post Trek eens een uniform aan op tweede Politiedag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Hayen en Vanaken spreken zo dadelijk met de pers, volg het hier op de voet

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, zo meteen spreken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM

Lees meer »

Slachtoffers van misbruik in de Kerk bereiden “discrete” ontmoeting met paus voor: “Slachtoffers worden weer in hun oude rol geduwd”

De vijftien geselecteerde slachtoffers van misbruik in de Kerk hebben zaterdag samengezeten in Brussel met een vertegenwoordiging van de bisschoppen om de details van hun ontmoeting met de paus te bespreken. De ontmoeting van een uur zou vrijdagnamiddag “in alle discretie” plaatsvinden. Waar dat precies gebeurt, is niet bekend.

Lees meer »

De Brusselse formatie lijkt wel verstrikt geraakt in een gordiaanse knoop, of kan die toch nog worden ontward? 

100 dagen na de verkiezingen zit de vorming van een nieuwe Brusselse regering volledig vast. Dat heeft veel te maken met de ingewikkelde politieke structuur van onze hoofdstad, die de belangen van de Nederlandstalige minderheid moet waarborgen. Daardoor raken erg veel partijen betrokken bij de formatie en liggen de te verzoenen standpunten en belangen soms erg ver uiteen. Dat vergroot

Lees meer »