Derde keer goede keer? Alec Segaert doet nog een laatste keer een gooi naar de tijdritwereldtitel bij de beloften

Volmaakte profrenners die op WK’s afzakken naar de beloftencategorie, het is geen moedige keuze. Zo menen de journalisten, maar ook in het profpeloton wordt er smalend gekeken naar collega’s die het doen. Eigenlijk is het zoals ananas op een pizza: leuk voor de mensen die het lekker vinden en strafbaar is het niet, maar het blijft als vloeken in de kerk. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen VBS Bellegem kleuren en fietsen nieuwe fietszone symbolisch in: “Door het stof gegaan, maar met resultaat”

De heraanleg van het centrum en de Bellegemkerkdreef is afgerond. Met de vernieuwing van de Bellegemsestraat en de Bellegemkerkdreef wordt de verkeersveiligheid, de doorstroming en de leefbaarheid in Bellegem beter.
The post Kinderen VBS Bellegem kleuren en fietsen nieuwe fietszone symbolisch in: “Door het stof gegaan, maar met resultaat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sportdag gaat mis: leerling loopt schedelbreuk op

Tijdens de sportdag van het Atheneum Campus Louis Zimmer in Lier heeft een van de leerlingen een schedelbreuk opgelopen. Het incident vond afgelopen maandag plaats tijdens een van de activiteiten. Daarbij liep de jongen hard tegen een muur aan, met zware gevolgen.

Lees meer »

Schuldbescherming Air Belgium loopt af

14:16 De gerechtelijke reorganisatie van de luchtvaartmaatschappij Air Belgium loopt af, net als de bijbehorende bescherming tegen schuldeisers. Wellicht volgt een verkoop van (delen van) het bedrijf door e…

Lees meer »

Reconstructie dood Annie De Poortere gestart zonder verdachte

Na bijna dertig jaar hopen de nabestaanden en speurders eindelijk antwoorden te vinden in de moordzaak rond Annie De Poortere want vandaag vindt er een reconstructie plaats over die fatale zaterdag in 1994. Al zal de reconstructie plaatsvinden zonder verdachte, want Hans D. stuurt zijn kat.

Lees meer »

Veel schade door garagebrand in nieuwbouwvilla terwijl koppel op reis is

Een koppel dat momenteel op reis is in Rhodos kreeg vrijdagmiddag een telefoontje van de politie dat niemand wil krijgen. In hun nieuwbouwvilla in Handzame (Kortemark) was een zware brand uitgebroken in de garage. Die bracht veel schade mee en zal de bouw met maanden doen vertragen. “De brand ging gepaard met veel hitte, dus er is ook schade aan

Lees meer »