Conflict tussen Israël en Hezbollah laait verder op

09:24 Hezbollah heeft een Israëlische luchtmachtbasis aangevallen. Ook het Israëlische leger heeft nieuwe aanvallen uitgevoerd in Libanon. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-Club-spelers Leo Van der Elst en Jos Volders delen herinneringen met mensen met dementie: “Mijn mama fleurde op toen ze over mijn voetbalcarrière begon”

Als eerste voetbalploeg in België houdt Club Brugge voortaan maandelijks een gespreksnamiddag met oud-voetballers en mensen met (jong)dementie. Coryfeeën Leo Van der Elst en Jos Volders beten vrijdag de spits af. “Als ik begin te vertellen over die match tegen Dortmund, zie ik sommige mensen glimlachen. Daar doe je ‘t toch voor?”, zegt Van der Elst, die de ziekte zelf

Lees meer »

Bart Tommelein weert zich na slechte peilingen in Oostende: “De oppositie vertelt dingen die gewoon niet waar zijn”

Enkele jaren geleden was hij hot als Vlaams minister, ondertussen is hij een van de minst geliefde burgemeesters van Vlaanderen. Maar ondanks slechte peilingen en zelfs doodsbedreigingen wil Bart Tommelein (Open VLD), burgervader van Oostende, doorgaan. “Als je enkel burgemeester wordt om populair te zijn, dan kun je beter schlagerzanger worden.”

Lees meer »

Prijzen voor West-Vlaamse wijnboeren op wijnwedstrijd in Ter Groene Poorte

Er werd op woensdag 18 september heel wat wijn uitgeschonken en geproefd in Hotelschool Ter Groene Poorte. De Vereniging Vlaamse Sommeliers (VVS) organiseerde er immers de 20ste jubileumeditie van de Wedstrijd Beste Belgische Wijn.
The post Prijzen voor West-Vlaamse wijnboeren op wijnwedstrijd in Ter Groene Poorte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende cafébazin Madeleintje viert 70ste verjaardag in visserscafé ’t Schipke in Nieuwpoort: “De verhalen zal ik straks missen”

Madeleine Dalle van visserscafé ’t Schipke vierde afgelopen vrijdag haar 70ste verjaardag. Voor Madeleintje, zoals ze liefkozend wordt genoemd, is vrijdag de 13de echter nooit een dag geweest om vrolijk van te worden. “Ze is best bijgelovig, en ook met het getal 70 heeft ze niet veel op”, vertelt haar dochter Bianca Smagge. De afgelopen tijd was Madeleintje dan ook

Lees meer »