Cercle geklopt door KV Mechelen met 2-0 en blijft onderaan bengelen

KV Mechelen heeft zondag op de achtste speeldag van de Jupiler Pro League in het AFAS Stadion met 2-0 gewonnen van Cercle Brugge. Door de zege springt KVM naar de tiende plaats in het klassement met elf punten, Cercle blijft met vier punten onderaan bengelen en houdt enkel hekkensluiter Beerschot achter zich.

In een flauwe openingsfase toonden de Mechelaars het meeste initiatief, zonder grote kansen te creëren. Daam Foulon (31.) bracht de thuisploeg op voorsprong met een rake kopbal, maar kwam daarbij wel in botsing met doelman Warleson. Hij was groggy en moest op een draagberrie afgevoerd worden. Cercle maakte in de eerste helft niets klaar en schoot geen enkele keer op doel.

Na de thee kwam de Vereniging meer opzetten en kreeg het ook enkele mogelijkheden via Kevin Denkey, invaller Kazeem Olaigbe en Hannes Van der Bruggen. De aanvalsgolf van de bezoekers viel echter snel stil, en het was de thuisploeg dat in het slot zijn voorsprong nog kon uitdiepen. Bas Van den Eynden (86.) kreeg de bal voor zijn voeten in de zestien en liet Warleson kansloos, de 3-0 van Lion Lauberbach werd in het slot nog afgekeurd vanwege nipt buitenspel.

The post Cercle geklopt door KV Mechelen met 2-0 en blijft onderaan bengelen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Niet alleen in de rechtbank zorgt ze voor controverse: advocate op Frans verkrachtingsproces doet het op haar eigen manier

Frankrijk is al enkele weken in de ban van het verkrachtingsproces van Gisèle Pelicot. En daarbij gaat niet alleen aandacht naar de feiten zelf, maar ook naar de advocaten. In het bijzonder naar Nadia El Bouroumi, die een van de beklaagden verdedigt. Zij krijgt heel wat kritiek te slikken op haar tussenkomsten in de rechtbank, maar ook op de vele

Lees meer »

Geen winnaar in OH Leuven – Kortrijk (1-1)

OH Leuven en KV Kortrijk hebben zondagavond de punten gedeeld in de afsluiter van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League. Het werd 1-1. Konan N’Dri (62.) wiste voor de thuisploeg de openingstreffer van Dion De Neve (56.) uit. OH Leuven (11 ptn) is in de tussenstand elfde, Kortrijk (8 ptn) blijft als veertiende in de gevarenzone.
The

Lees meer »

Gevelcamera pleit elektricien vrij voor dronken sturen: “Op het filmpje is niet te zien dat hij waggelde”

Dankzij de beelden van een camera aan de gevel van een 50-jarige elektricien uit Staden heeft de Kortrijkse politierechter de man vrijgesproken voor dronken sturen. Het zorgde ervoor dat zijn straf wat milder was, maar toch moet hij opnieuw zijn rijbewijs halen.
The post Gevelcamera pleit elektricien vrij voor dronken sturen: “Op het filmpje is niet te zien dat

Lees meer »

Buurt opgeschrikt door schietpartij, politie kan drie verdachten arresteren: “Er zat een man duidelijk gewond op de grond”

De hulpdiensten werden zaterdagavond omstreeks 23 uur opgeroepen voor een schietpartij in de Zwevegemstraat in het West-Vlaamse Otegem. Volgens een getuige zijn er enkele schoten gelost en zat er een man gewond op de straat. In Wortegem-Petegem, in Oost-Vlaanderen, kon de politie de wagen van de verdachten staande houden. Drie personen werden opgepakt.

Lees meer »

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Courtois houdt Real voor rust recht tegen Stuttgart, tienkoppig Lille kijkt tegen achterstand aan in Lissabon

Op dit moment begint ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Ook Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier staan tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »

Stad Lommel stelt uitbater vakantiepark Parelstrand in gebreke: “Niet langer juiste vergunning voor aanwezige asielcentrum”

De stad Lommel heeft Groep Oostappen, de uitbater van vakantiepark Parelstrand, in gebreke gesteld. In het vakantiepark is sinds november 2021 een asielcentrum gevestigd, er verblijven zo’n 750 mensen. Omdat het asielcentrum er al zo lang is, heeft de uitbater daar een nieuwe vergunning voor nodig, zegt de stad. Oostappen betwist dat. Lommel wil wel een nieuwe vergunning afleveren, maar

Lees meer »

Lucas en Nicole vieren hun diamanten huwelijk

Op 21 augustus 1964 stapten Lucas Martens (86) en Nicole De Keyzer (85) in het huwelijksbootje in Tielt. Daags nadien volgde de kerkdienst in de Sint-Pieterskerk in Tielt.
The post Lucas en Nicole vieren hun diamanten huwelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw roept een fietsfabrikant bakfietsen terug om breekbare frames

De Nederlandse fietsfabrikant Vogue roept twee typen bakfietsen terug om veiligheidsrisico’s. Het gaat om de Vogue Troy en de Vogue Journey. De fabrikant roept eigenaren op de fietsen niet meer te gebruiken en ze gratis te laten aanpassen. Vogue moet per direct stoppen met de verkoop van al zijn bakfietsen van toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees meer »