Bouwers gezonken luxejacht Bayesian eisen 222 miljoen euro schadevergoeding

De bouwers van het in augustus bij Sicilië gezonken luxejacht de Bayesian willen van de eigenares en van bemanningsleden en exploitanten van het vaartuig een grote schadevergoeding omdat ze de goede naam van de bouwers zouden hebben aangetast. The Italian Sea Group van de ondernemer Giovanni Costantino eist 222 miljoen euro voor geleden reputatieschade, meldt de Giornale di Sicilia.

 

Meer krantenkoppen in België

Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter lontje sinds hersenbloeding”

Een 46-jarige man uit Ingelmunster krijgt acht maanden cel met uitstel omdat hij zijn vriendin bedreigde met een mes tijdens een uit de hand gelopen ruzie. Een andere vrouw greep het mes bij het lemmet vast om de man tegen te houden.
The post Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter

Lees meer »

Hoogstraten VV en KVK Tienen houden elkaar in evenwicht na intense topper in Eerste Afdeling

Zaterdagavond vond in de Eerste Afdeling een intenste wedstrijd plaats tussen Hoogstraten en Tienen, respectievelijk de nummer vier en vijf in het klassement. Beide teams hielden elkaar in evenwicht en kwamen niet tot scoren. Zondag kan u exclusief op HLN de voetbalwedstrijd tussen KVV Zelzate en KSV Oudenaarde volgen. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar verandering in

Lees meer »

Wordt Manchester City gestraft voor financiële doping?

Heeft Manchester City zich met financiële doping een weg naar de top gekocht? Vier jaar nadat de Engelse landskampioen aan een straf van de Uefa is ontsnapt, zet de Premier League zijn tanden in de zaak. De kans op een effectieve veroordeling is deze keer een stuk groter.

Lees meer »

Glenn Vandenberghe na Europees nu ook wereldkampioen cable wakeboarden

Glenn Vandenberghe (31) uit Knokke-Heist en lid van het plaatselijke Lakeside Paradise heeft zich in Le Kable, in Choisy-le-Roi, nabij Parijs tot wereldkampioen cable wakeboard gekroond bij de masters, bij de heren +30. Glenn deed beter dan Almaz Smaiylkulov uit Kirgistan en de Brit Nick Davies. Het ging om het IWWF World Cable Wakeboard Championship waar selecties te bemachtigen waren

Lees meer »

Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst 8.000 vierkante meter groot: “Geschikt voor elke biker”

Het bikepark in Sint-Denijs bij Zwevegem werd feestelijk geopend. Het fietsparadijs moest eigenlijk al veel eerder open zijn, maar slecht weer zorgde voor vertraging. Het bikepark is 8.000 vierkante meter groot en biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde biker plezier. Meteen werd ook het sportcentrum uitgeroepen tot volksspelencentrum.
The post Pas geopend Bikepark in Zwevegem is liefst

Lees meer »

Oma Allanah (80) legt al 10 jaar elke week een bloemetje op plek waar Mikey Peeters (19) werd vermoord: “Hij zal nooit papa worden, terwijl zijn moordenaar vrij rondloopt”

“Als ik een week niet kan gaan, voel ik me slecht. Ik moét daar zijn. Het is het laatste dat ik voor mijn kleinzoon kan doen.” Al tien jaar lang trekt Allanah Weranga (80) elke week richting de Markt van Brugge. Naar de plaats waar haar kleinzoon Mikey Peeters (19) in 2014 werd vermoord. Telkens met een vers bloemetje. En

Lees meer »