Autoritaire Norris knabbelt weer wat aan achterstand op WK-leider Verstappen na dominante prestatie in Singapore

Max Verstappen hoopte zondag richting zijn eerste zege ooit te kunnen in Singapore, maar de Red Bull Racing-coureur kwam geen moment in de buurt van de overwinning. Lando Norris was op het Marina Bay Street Circuit heer en meester en bereikte de finishvlag meer dan twintig seconden eerder dan zijn WK-rivaal. De Britse McLaren-coureur liep in het wereldkampioenschap daardoor zeven punten in op Verstappen. 

Meer krantenkoppen in België

Nadat Rusland massaal energiecentrales onder vuur nam: “Oekraïne staat voor de lastigste winter”

Het Internationaal Energieagentschap maakt zich grote zorgen over hoe Oekraïne de komende wintermaanden zal doorkomen. Met onophoudelijke luchtaanvallen van de Russen beschikken de Oekraïners nog slechts over een derde van de energie-infrastructuur. “Delen van Oekraïne riskeren onbewoonbaar te worden. Deze winter kan leiden tot een nieuwe golf van vluchtelingen.”

Lees meer »

K.V. De Haan organiseert 31e Nationale Zee-Honden-wandeling

Hondenschool K.V. De Haan organiseert op zondag 29 september de 31e editie van de Nationale Zee-Honden-wandeling. Start en aankomst zijn zoals vanouds weer voorzien in het sport- en recreatiecentrum Haneveld.
The post K.V. De Haan organiseert 31e Nationale Zee-Honden-wandeling appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat gebeurt er tijdens de zwangerschap in het brein van zwangere vrouwen? Studie brengt veranderingen voor het eerst in beeld

Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam van de vrouw ingrijpende veranderingen, en dat geldt ook voor de hersenen. Voor het eerst hebben wetenschappers de veranderingen in het brein tijdens de zwangerschap gedetailleerd in beeld gebracht. Proefpersoon was de zwangere onderzoekster Elizabeth Chastril. "Het is vreemd om je eigen brein zo te zien veranderen", zegt ze. "Dit onderzoek roept meer vragen

Lees meer »

Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund

Club Brugge is woensdagavond met een valse noot gestart aan de league phase van de vernieuwde Champions League. Op de eerste speeldag toonde blauw-zwart veel goede intenties tegen Borussia Dortmund, maar de Duitse grootmacht trok in het laatste kwartier dan toch aan het langste eind: 0-3.
The post Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund appeared

Lees meer »